perjantai 20. tammikuuta 2012

Tyhjistä kahvipusseista voi tehdä muutakin kuin pannunalusia ja kauppakasseja

Allaolevassa kuvassa esiintyvä lelukori on eräänlainen prototyyppi, varsinaisessa versiossa ei ole tarkoitus olla näkyvillä niitinkantoja.


En osaa heittää tyhjiä kahvipusseja roskikseen, vaikka meillä on jo ihan riittävästi kauppakasseja ja pannunalusia. Tarvitsimme vauvan leluille säilytyslaatikon, joka mahtuu kirjahyllyyn (muualla ei yksinkertaisesti ole tilaa). Kymmenen kahvipussia (aina kaksi päällekkäin, kuvapuolet vastakkain), nitoja ja ehkä sata niittiä ja sakset. Tein tällaisen. Parempi tulisi ompelukoneella, mutta en halunnut kokeilla, montako neulaa saisin poikki.

En suosittele jättämään koria vauvalle ilman valvontaa, vauvat voivat olla yllättävän näppäriä irrottamaan niittejä ja periaatteessa tällaiseen voi kai tukehtuakin. Lelut saattavat vastaisuudessa tuoksua kahville, vaikka pesinkin pussit tiskiaineella. Suosittelen säilytyspussiksi wc-paperille.

4 kommenttia:

 1. Yksi pieni tuossa kuvassa taitaa olla sitä mieltä, et leikitään Minä kaadan lelukorin ja äiti kerää sen taas täyteen -leikkiä.

  Ja niin, jos niitä pusseja niin paljon on, mä voisin tarvita sellaisen kassinkin...:) Wink Wink. Jos on ajasta ja ompeluneuloista runsaudenpulaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sisko: en ole itse asiassa koskaan tehnyt sellaista kassia, mutta pitää varmaan kokeilla!

   Poista
 2. Kiva idea tuo pussukka! Täytyypä ruveta kerämään kahvipaketeja ;)

  VastaaPoista
 3. Jonna: ja myös älyttömän helppo ja nopea toteuttaa :)

  VastaaPoista