lauantai 3. joulukuuta 2011

Minnan vaatteet lapsille

Sain sähköpostiini lehdistötiedotteen, jossa kerrottiin Elle Style Awards -palkitun suunnittelijan Minna Hepburnin tuoreesta lastenvaatemallistosta. Malliston tuotteita voi tilata merkin omilta sivuilta osoitteesta http://minna.co.uk/children sekä muutaman viikon päästä myös suomalaisesta Affär-nettikaupasta. Minna on myös mukana Englannin Voguen Online Fashion Weekissä 5.-9.12. Muotiviikon aikana 20 % malliston myynnistä lahjoitetaan White Ribbon Alliancelle, jonka tavoitteena on vähentää naisten ja lasten kuolleisuutta raskausaikana ja sen jälkeen.

kuva: minna.co.uk

Hennon tyttömäiset lastenvaatteet eivät ole tähän asti kiehtoneet minua, vaan tykkään enemmän reippaan värisistä ja käytännöllisistä vaatteista. Näissä on kuitenkin jotain lumoavaa ja tällaisiin vaatteisiin olisin itse halunnut pukeutua lapsena, jos olisin saanut päättää. Sitten, kun tyttäremme alkaa ymmärtää pukeutumisestaan muutakin kuin sen, että neulepaidan hihoja on kiva imeskellä, haluan antaa hänen ainakin jossain määrin valita itselleen mieluisia vaatteita. Tietysti jokin järki pitää olla mukana enkä aio antaa tytölle periksi missä tahansa mieliteossa, mutta jos hän vaikka tarvitsee uuden paidan, voisin hyvin antaa hänen valita muutamasta vaihtoehdosta mieluisimman. Saa nähdä, pukeudutaanko meilläkin sitten röyhelöihin tai Hello Kitty -vaatteisiin!

4 kommenttia:

 1. Mä odotan kauhulla sitä aikaa kun Kasper rupeaa vaatimaan jotain spiderman tms. vaatteita.. Kai niitä on sit pakko ostaa mut ihmistenilmoille niillä ei mennä;)Tarkista sit et oonko ihan kunnossa jos näät Kasperin kaupungil jossai vastaavis vaatteis.. Nii ja komenna meiät sit heti kotiin:D

  VastaaPoista
 2. käsbe: parin vuoden päästä sitten meidän molempien lapsilla on ihan supertyylikkäät itse valitut spidermanit ja hellokittyt :)

  VastaaPoista
 3. Ovat kyllä kauniita. Onneksi meillä on poika niin säästyy rahat! :D

  VastaaPoista
 4. sari: minustakin ovat kauniita, mutta taitaa silti rahat säästyä, kun eivät ole mitään käyttökelpoisimpia vaatteita!

  VastaaPoista