torstai 3. marraskuuta 2011

Värejä


Vauvan ollessa vielä mahassa ja ihan pieni, haalin enimmäkseen mustavalkoisia lastenvaatteita. Nyt kirppispöydistä on alkanut löytyä paljon värikkäämpiä juttuja. Ehkä värikkäämmät vaatteet tuntuvat luontevimmilta nyt, kun vauva on liikkuvaisempi ja kiinnostuneempi ympäristöstään. Onneksi nuukailin eräiden pakkosaadalegginsien kanssa, koska löysin samantyyliset, vanhempaa mallistoa olevat kirppikseltä paljon halvemmalla. Muutenkin on minusta aina kivampi ostaa käytettyjä. Marimekon mekko taas oli mielestäni kohtuuhintainen (3 e) erinomaiseen kuntoon nähden. Siinä on vielä vähän kasvunvaraa. Värikin oli mustavalkoisen jälkeen toinen suosikeistani. Koska vaatteessa on jo röyhelöä, en kaipaa samaan vaatteeseen kamalan tyttömäistä väriä. Viime aikoina olen jopa alkanut pitää kirkkaan pinkistäkin, kunhan vaate ei muuten ole liian söpöilevä.

10 kommenttia:

 1. No niinpä! Histit, mitkä hyvän mielen tunteet saa, kun löytää "sen" täydellisen löydön! Olkoon sit vaik kuinka tarpeeton tai tarpeellinen.

  Nä tykkään NIIN ostaa 95% lastenvaatteista kirpulta! :) Ihastuin kirppuihin jo teininåä, mut muistan kun silloin se oli jotenkin noloa.. NYT oon NIIN ylpeä jostain huippu löydöstä!

  VastaaPoista
 2. toi marimekon mekko on ihanan näköinen päällä!

  VastaaPoista
 3. anni: kirppislöydöistä tulee kyllä paljon, paljon parempi mieli kuin muista ostoksista

  hanna: niin onkin, tuossa on vaan vielä vähän liian pitkät hihat

  VastaaPoista
 4. Minäkin ekana suosin lapsillani mustia vaatteita, mutta nyt olen siirtynyt Liisalla Pinkkiin omasta ja tyttäreni halusta! Onneksi ehdin käyttää mustaa kun Liisa oli pieni..

  Riikka

  ps. ihanat trikoot

  VastaaPoista
 5. Riikka: niin se vain lastenvatemaku muuttuu :)

  VastaaPoista
 6. Nuo leggingsit on kyllä tosi ihanat! =)
  Meillä oli Marimekon body kun poika oli pieni, värit oli samat kuin tuossa teidän mekossa! :D

  VastaaPoista
 7. Hih, meidänkin pojalla on nuo sirkuspöksyt :) Minä tosin sorruin ostamaan ne täysihintaisina, ne taisi olla mun pakkosaadalegginsit.. Paljon niitä on pidettykin, nyt puolen vuoden jälkeen muistuttavat kyllä enemmän polvihousuja, mutta täytyy ne silti välillä kiskoa päälle :D

  Kirppislöydöt on kyllä usein niitä parhaita - harmi vaan, että taaperon kanssa sekä kirppiksillä käyminen että sieltä sopivan kokoisten/näköisten/hintaisten vaatteiden löytäminen on paljon vauvavuotta vaikeampaa..

  VastaaPoista
 8. ONIA: nämä ovat kyllä kivat ja käytännölliset housut pienellä. toivotaan, etteivät jää heti pieniksi :) kuulemma kaikkein toivottomimpia kirppismetsästyksiä ovat leikki-ikäisten toppahousut, kun tahtovat olla puhki jo yhden käyttäjän jäljiltä!

  VastaaPoista
 9. Ihanat nuoki leggarit, mulla on menny nuo kokonaan ohi =) Siis, että tollasetkin ollu myynnissä. Ja tuosta mekosta, meillähän tuo saman mallinen ja piti ostaa jo samanlainen, mutta kokoa isompi :D

  VastaaPoista
 10. janna: en edes tiedä, milloin nää leggarit on ollut myynnissä, mutta oon nähnyt tätä kangasta aina välillä jonkun päällä ja tykännyt.

  VastaaPoista