torstai 24. marraskuuta 2011

Joululahja, joka tekisi mieli antaa jo ennen joulua

Osana blogiyhteistyötä nimesi.fi-sivuston kanssa sain valita tyttärelleni korun heidän valikoimistaan. Lisäksi tilasin korun joululahjaksi eräälle toiselle tytölle, jonka suhteen toivon nyt kovasti, ettei hän tavaa tätä postausta ekaluokkalaisen lukutaidollaan ja saa ennakkotietoa paketin sisällöstä. (Hyödynsin tietysti -10% alekoodia "Akaasia10", joka on myös lukijoideni käytettävissä vuoden loppuun asti. Postikulut sisältyvät tilauksen hintaan, joten alennuksen saa myös siitä osuudesta tilausta, toisin kun useimmissa nettikaupoissa!)


Oman tyttäreni koruun sain valita papuketjun pituuden vapaasti, joten siinä on vielä lasten ketjuakin lyhyempi vauvaketju. En tiedä, onko tilaajille yleensä tarjolla tällaista mahdollisuutta, mutta kannattaa tarvittaessa kysyä asiasta superystävällisestä asiakaspalvelusta, joka tuntuu vastaavan sähköposteihin nopeasti ihan minä viikonpäivänä ja vuorokaudenaikana tahansa! Ketjun vaihdatus myöhemmin vaikkapa pidempään onnistuu kuulemma myös nimesi.fi:n kautta ja on halvempaa kuin kultasepänliikkeessä.


Jos haluat tilata korun joululahjaksi, muistathan tilata viimeistään 6.12.!

Tilattavissa on muuten myös mielestäni tosi hieno poikien/miesten nimikoru, kuva alla.

kuva: nimesi.fi


2 kommenttia:

  1. Mää edelleen ihastelen sitä ranneketjua. Tuo poikien tyyli on liian Lordi makuuni ja en ehkä lapselle laittaisi kaulakorua muutenkaan tarttumisriskien takia, mutta itsellä ranteessa oman pojan nimi olisi ihana <3

    VastaaPoista
  2. Oi mutsi mutsi: minäkin olen miettinyt tuota tarttumisriskiä, koru tulee käyttöön vain kyläillessä ym., jolloin lapsi on koko ajan sylissä tai näkyvillä. Esimerkiksi päiväunien ajaksi ottaisin pois. Toisaalta vauvalla on usein vaunussa päiväunienkin aikana lakki, joka sidotaan nauhoilla, niistäkin voi helposti tarttua johonkin :/ Halusin lasten kokoa lyhyemmän korun myös siksi, että silloin se ei tartu yhtä helposti mihinkään. Tuo tytön koru muuten on minulle sopiva ranteeseen kaksin kerroin, voin "säilyttää" sitä siinä ja pärjään ilman nimirannekorua :) Muutenkaan en niin kamalasti itsellä tykkää äitikoruista, joista näkee heti, että se on äitikoru.

    VastaaPoista