perjantai 25. marraskuuta 2011

Asumus

kuva: houm.fi

Ferm living on niitä merkkejä, joiden jatkuvaan näkymiseen blogeissa kyllästyisi, elleivät tuotteet olisi oikeasti tosi kivoja. Kolmen hengen perheen 37 m2 kaksioon ei oikein järkevästi mahdu tällaista hyllyä, vieläköhän niitä on saatavilla sitten, kun muutetaan isompaan, jossa on ihan oikea lastenhuone?

6 kommenttia:

 1. Tykkään tosi paljon noista Fermin Dormeista ja Studioista. Itseasiassa meillä on T:llä yöpöytänä sellainen sininen studio ja se tykkää siitä tosi paljon, kun voi laittaa keskeneräisen kirjan siihen päälle. Tarkotus ois tilata nyt sillä lahjakortilla toinen samanlainen mulle :) Kerrankin on tilaa sänkyjen molemmilla puolilla, luksusta :)

  VastaaPoista
 2. Nuo on kyllä ihania! Ja nyt täytyy sanoa myös, että erityisesti rispektiä siitä, et asutte 37 neliössä kolmestaan!:) (ei ihme, jos välillä oot hampaat irvessä)

  Nimim. Asuttiin 31m2 kahdestaan, mutta muutettiin pikapikaa tuplasti isompaan kun kolmas ilmoitti tulostaan..

  VastaaPoista
 3. Mä ostin vähän aikaa sitten CityDealistä 50 € lahjakortin Houmiin ja mietinnän alla on nyt mitä sillä hommaisi... Ferm Livingin tuotteet on yksi vaihtoehto! =)

  VastaaPoista
 4. wikke: eipäs elvistellä sillä, että on tilaa sängyn molemmilla puolilla ;) munkin mielestä studio on melkein jopa hienompi kuin tämä.

  Elli: tykätään tästä asunnosta, sijainnista ja kaikesta muuten niin älyttömästi, että haluttiin jäädä tähän, vaikka mahtuminen vaatii vähän mielikuvitusta. meillä ei totisesti ole ainoatakaan huonekalua, joka ei olisi aktiivikäytössä, varsinkin kun lapsen rattaitakin säilytetään sisällä. pienessä asunnossa on se hyvä puoli, ettei tule hankittua kamalasti (turhaa) krääsää.

  Sari: mullakin on tuo samainen lahjakortti, mutten ole vielä päättänyt, mitä ostaisin. liian helposti löytäisi varsinkin niitä yli 100e ostoksia.

  VastaaPoista
 5. Kyllä ne on jokaisen bloggaajan postauksen arvoinen..

  Mula arvonta menossa kivaan kauppaan..

  Riikka

  VastaaPoista
 6. Riikka: kiitos arvontavinkkauksesta :)

  VastaaPoista