sunnuntai 23. lokakuuta 2011

SupersunnuntaitaLilla Companyssa vietetään tänään supersunnuntaita. Kaikista yli 40 euron tilauksista saa oheisella alekoodilla -15 %. Myynnissä mm. ihania Molon talvihaalareita. Kannattaa katsoa, jos syksyn ja talven vaatehankintoja on vielä tekemättä!

Ajattelin, että me pärjäämme varmaan tämän ensimmäisen talven äitiyspakkauksen toppahaalarilla ja lämpöpusseilla (ostin sitten ison lisäksi myös pienen Eisbärchenin, joka on ollut kovassa käytössä kylminä syyspäivinä), mutta ensi talveksi olen ajatellut panostaa kunnon haalariin. Silloin tyttö luultavasti liikkuu jonkin verran jo itsekin. Tällä hetkellä lupaavilta vaikuttavat Polarn o. Pyretin, Molon, Ticket to Heavenin ja Mini Rodinin haalarit. Vinkkejä otetaan vastaan, onko jokin edellä mainituista osoittautunut toimivimmaksi vai onko luottomerkkisi jokin ihan muu?

2 kommenttia:

 1. Polarn o. pyretin haalarit tietenkin hyviä, mutta haluaisin jo siirtyä muuhun merkkiin..Mini rodinia haluaisin kokeilla..

  Haalari kannattaa olla vedenpitävä ja laadukas niin kestää monet käyttäjät ja voi aina myydä eteenpåäin..

  nyt täytyy käydä kurkkaamassa toi nettikauppa..

  Riikka

  VastaaPoista
 2. Riikka: mullakin ulkonäön puolesta kiinnostaisi esim. mini rodini, mutta juuri noiden ominaisuuksien vuoksi po.p tai vastaava voisi olla parempi.

  VastaaPoista