torstai 6. lokakuuta 2011

O-ou.Näin ei pitänyt käydä. Erään projektin päätteeksi olen luvannut itselleni uuden käsilaukun. Ajattelin jotain Michael by Michael Korsia, Marc by Marc Jakobsia, DKNY:tä tai vastaavaa, mutta ensin huomasin jumiutuvani Lumin ja nyt Marimekon laukkuihin. Tervetuloa, perheenäitihabitus! Tällä hetkellä haaveilen siis Marimekon nahkalaukusta, tarkemmin sanottuna Mini-Matkurista (kuva alla, mutta haluaisin tuon ylläolevan kuvan Matkurin värin). Jos kerran on perheenäiti, niin pakkoko sitä on näyttää muulta.

kuvat: marimekko.fi

11 kommenttia:

 1. Ei paha! Kelpaisi mullekin, ja mielellään vielä tuollaisena jättikokoisena niin mahtuisi koko omaisuus mukaan, ettei tarvitsisi aina varustautua erillisillä nyssäköillä. :)

  VastaaPoista
 2. Eppusen kaapilla: kävin juuri marimekon liikkeessä katsomassa tuota ja pienempikin koko on kyllä ehkä vähän liiankin suuri tarpeisiini. sääli. olisi ihanan näköinen ja hyvä vaikkapa hoitolaukuksi, mutta etsin pienempää käsilaukkua.

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen haaveillut tuosta pienemmästä mustana SEKÄ isosta!! Lumin laukkuja tulee myös käytyä hypistelemässä harvasepäivä..:)

  VastaaPoista
 4. Minttu: selvästi jokin äitiominaisuus tämä mieltymys näihin :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tuo Marimekon nahkainen laukku, mitäköhän maksaa?

  En ole nähnyt aikaisemmin..
  Kiitos vinkistä.. ja kyllä jokainen äiti tuollaisen tarvitsee..

  Riikka

  VastaaPoista
 6. Riikka: isomman hinta oli 299e ja pienemmän muistaakseni noin 250e :)

  VastaaPoista
 7. Hehheh, usko tai älä, mä tulin nyt ostaneeksi yhden Korsin laukun. En tosin edes sitä kauan kuolaamaani Hamiltonia.. Ööö, mikä laukkulakko? :D

  VastaaPoista
 8. Juille: saa nähdä, päädynkö minäkin Korsiin :)

  VastaaPoista
 9. sama kun mä rupesin viime syksynä hankkimaan kaupasta kaikkia opevaatteita. kyllä sitä omaa roolia pitää vähä ulkoisillaki valinnoilla voida vahvistaa :) perheenäitihabitus on ihan hyvä, varsinki kun siis on se lapsi.

  VastaaPoista
 10. Höh, enpä ole tullut ajatelleeksi tuota mammakassina vaikka minulla lapsi onkin ja tuo laukku siis myös. Minulle se oli tsemppipalkinto liittyen opintoihin..aikuislaukku, opekassi.. Tuo iloa jokaiseen harmaaseen aamuun varissuon bussissa ;)

  VastaaPoista
 11. hanna: pitää yrittää sopeuttaa identiteettiään :)

  Outi: minulle marimekko on ollut aina vähän "äiti". samalla myös "ope" ja "aikuinen", koska oma äitini on kaikkea sitä ja on aina käyttänyt paljon marimekkoa.

  VastaaPoista