perjantai 14. lokakuuta 2011

Minun COS-postaukseni

Kenellekään (muoti)blogeja lukeville ei varmaankaan ole jäänyt epäselväksi, että COS on avannut nettikaupan, joka toimittaa myös Suomeen.

Haaveilin jo raskausaikana polvipituisesta neulemekosta, jota voisi käyttää pelkkien sukkisten kanssa, mutta en löytänyt sellaista mistään minulle kelpaavassa materiaalissa. Nyt kaupat ovat täynnä niitä, mutta harva on imettäjälle kovin käytännöllinen vaate. COSilla näyttäisi kuitenkin oleva yksi. Tosin tämän kanssa pitäisi varmuuden vuoksi käyttää alushametta ja toppia.


kuvat: cosstores.com

Neulemateriaali olisi kiva, mutta tämä alempi mekko olisi kyllä sellainen, että kelpuuttaisin sen tuosta ominaisuudesta huolimatta. Nettikaupasta en nyt ala tilailla, mutta marraskuun alkuun olisi suunnitteilla pikkuinen Tukholman-matka. Jospa silloin olisi saatavilla jotain tällaista.

5 kommenttia:

 1. Multakin on tulossa pian COS-postaus, noudin eilen tilauksen! :D
  Tuo alempi mekko on tosi kiva!

  VastaaPoista
 2. Sari: välillä on vaikea tajuta, että jokin juttu (kuten nyt esimerkiksi COS tai joskus aiemmin ASOS) on tosi tunnettu blogimaailmassa, mutta suhteellisen tuntematon tavallisten suomalaisten keskuudessa :) tosin tuntuu, että nykyään "tavallisetkin" suomalaiset lukevat blogeja (eikä vain me friikit...)

  VastaaPoista
 3. Niin, tosiaan blogistanian ulkopuolella monikin villitys on ihan tuntematon asia. Kuten vaikkapa Cupcaken ulkovaatteet =)

  Toimivan näköiset Cos-bongaukset.

  VastaaPoista
 4. jarna: minä en ole edes tajunnut, että Cupcakekin on vähän blogi-ilmiö :)

  hanna: niin on!

  VastaaPoista