maanantai 24. lokakuuta 2011

Kuvaton postaus

Vauvasta ei vastasyntynyttä isompana ole tainnut olla yhtään kuvaa blogissa. Olen joskus miettinyt vauvan kuvien julkaisemista ja ajatellut, että vastasyntynyt ei vielä ole niin kovin tunnistettavan näköinen, että voin hyvin julkaista sellaisen kuvan. Nyt vauvan kuvia tuntuisi vähän oudolta julkaista myös siksi, että olen pitänyt omatkin kasvoni piilossa. Saatan tietysti olla tunnistettavissa joidenkin muiden juttujen perusteella, mutta en jaksa alkaa ihan kamalan tarkaksi, muuten koko bloggaamisessa ei enää olisi kamalasti ideaa. Syy tunnistettavuuden välttelylle on se, että valmistun pian ammattiin, jossa asiakassuhteiden on tärkeä pysyä puhtaasti asiakassuhteina ja tunnistettavuus voi pahimmillaan olla turvalisuusriski. Pidän itse enemmän blogeista, joissa kirjoittaja esiintyy omalla nimellään ja kasvoillaan, joten olen hieman pahoillani siitä, etten itse voi tehdä samoin.

5 kommenttia:

 1. mahtava otsikko! hyvä juttu ja ymmärretään..

  VastaaPoista
 2. tottahan se on, että itsekin tykkään mielummin sellaisista avoimesti tehdyistä blogeista, mutta kuitenkin itsekin pyrin parhaani mukaan välttelemään naamakuvia ja nimiä ja niin edelleen. kyllä se on minusta ihan järkevää, juuri tuon työnkin suhteen, ja kun kyseessä ei ole sellainen ammatti mihin bloggaaminen jotenkin nivoutuu, kuten toimittajan tai muuta. kyllä mä jaksan kiinnostua muutenkin:)

  VastaaPoista
 3. Riikka: hyvä, että riittää ymmärrystä :)

  Sisko: mulla välillä käy niin kateeksi ne, joiden ammattiin bloggaaminen sopii vähän kuin jatkoksi. tosin varmaan silloin on työn ja vapaa-ajan erottaminen vaikeampaa.

  VastaaPoista
 4. Sama juttu, joskin vuosi sitten tein sen päätöksen, että otin oman pärstän käyttöön ja samalla rajasin paljon ja paljon jää siis nykyään kirjottamatta. Tykkään kuitenkin tästä tyylistä enemmän kuin entisestä, jossa suttasin naaman mutta kirjoitin aika avoimesti - varsinkin kun minut kasvojen piilottelusta kuitenkin tunnisti jos tunsi...

  Opettajana pitää olla varovainen.

  VastaaPoista
 5. Onneli: tuo olisi toinen vaihtoehto, ja tietysti jokin välimuoto. joitain vanhoja postauksia olen poistanut jälkeenpäin, kun blogille on tullut entistä enemmän lukijoita.

  VastaaPoista