torstai 20. lokakuuta 2011

Koru vauvalle?

kuva: nimesi.fi

Vauva tarvitsee ehdottomasti tällaisen omalla nimellään! Kuinkahan pieni voi käyttää kaulakorua? Tällaisen ohuen ketjun luulisi katkeavan, jos vauva jää siitä johonkin kiinni, mutta yllättävän lujia tuntuvat nämäkin olevan. Itselläni on nimittäin jatkuvasti tuollainen ohut hopeaketju kaulassa ja vauva repii siitä usein eikä se ole vieläkään katkennut. Turvallisuussyistä olisi hyvä olla riittävän hento, mutta toisaalta todella heikko ketju olisi varmaankin hetkessä rikki.

Minkä ikäisellä muut äidit ovat käyttänyt koruja? Onko tämän kanssa syytä odotella vielä pari vuotta?

4 kommenttia:

 1. 2-vuotiaasta lähtien käyttänyt Liisalla..
  Ihana koru ja ihan kuin Carriella Sinkkuelämässä..

  VastaaPoista
 2. Meillä tais Kertulla olla ensimmäisenä jouluna ensimmäistä kertaa (kaste)helmet kaulassa..ja sen jälkeen sitten sillon tällön on ketju+riipus tai lastenhelmet kaulassa..Koko ajan on valvonnan alaisena ja harvemmin esim. leikkii koru kaulassaan..enemmän se on semmonen ravintola/kaupunki/kyläilyjuttu :)

  Ihana tuo kore, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Ihana koru! Kasperilla on kastelahjaksi saatu ketju+siinä roikkuva sormus. Kerran yritin laittaa sen kun toi oli aika pieni vielä, tyylii 4kk, niin ei sitä voinu käyttää kun jäi kaulan ryppyjen väliin. Vaikka Kasperillahan ei oo ollu s
  emmosi kaulamakkaroita mut kun ei osannu kannatella päätään sellai kunnolla et ei tavallaa ollu kaulaa ollenkaa. Mut nyt oon ajatellu et vois ruveta välil käyttää. Kerra olikin kaulas tuol paidan alla eikä Kasper koskenu siihen ollenkaa.. mut eihän se paljon näy siel paidan alla:D

  VastaaPoista
 4. Riikka: voi olla, että mekin joudutaan odottelemaan siihen asti, vaikka äiti ei millään malttaisi :)

  Outi: varmaan juuri sillä tavalla joskus voisikin käyttää jo pienenä. tämä on kuitenkin sen kokoinen, että saattaisi vähän painaakin vauvaa, jos kääntyy sen päälle.

  käsbe: meilläkin on vielä kaula kyllä yhtä poimua :)

  VastaaPoista