lauantai 17. syyskuuta 2011

Vihdoin upea palovaroitin!

kuva: pino.fi

Olen tästä aivan innoissani! Kaunis palovaroitin! Pinon sivuilla hinnaksi kerrotaan 49,90 e. Olen pitkään valittanut miehelle (ja kaikille muillekin tilaisuuden tullen), miksi palovaroitinten täytyy olla niin kamalan rumia, kun niitä kerran on kuitenkin pakko olla joka talossa. Ehkä tämän paristojen kunnon muistaisi myös tarkistaa useammin. Omassa suunnitelmassani palovaroitin oli kilpikonnan muotoinen. Tämä eläin on kyllä vielä hauskempi visertäjä.

PS. Aivan loistava lahjaidea valmistuvalle, hääparille, äidille, jouluksi... Eikä haittaa, vaikka lahjan saajalla olisikin jo tällainen, koska harvan kodin neliömäärillä riittää vain yksi palovaroitin.

10 kommenttia:

 1. mä hehkutin tuota lintua joskus T:lle, et tuollainenhan sen palovaroittimen pitäisi olla :D Sama myös sammutuspeitteen suhteen, kun jossain ruotsalaisessa nettikaupassa myydään sellaisia kauniilla kuoseilla varustettuja sammutuspeitteitä. Ei olla kyllä vielä saatu tilattua meille sellaista..

  VastaaPoista
 2. wikke: pitääkin katsoa myös ne sammutuspeitteet :) vaikka oikeastaan voi yhtä hyvin koristella tuon nykyisen säilytyspussin, sitä itse peitettä ei varmaan kauheasti kerkeä ihailemaan, jos tulee käyttöä.

  VastaaPoista
 3. tosi hieno kyllä! mahtava lahjaidea olis. muistutit samalla et pitäs hakea ne uudet patterit siihen varoittimeen. odottanut eteisen pöydällä 2 viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Sisko: niinpä, ihan liian helposti se homma jää tekemättä ja silloin siitä varoittimesta ei kyllä ihan kamalasti ole hyötyä, vaikka se on ruma.

  VastaaPoista
 5. Vitsi tää on aika makia! Tämmöinen pannaan joulupukin listaan.

  VastaaPoista
 6. Dooda: hyvä lahjatoive kyllä!

  VastaaPoista
 7. Hieno, tavalliset on ihan tylsiä vaikkakin tuikitärkeitä. Tälläisen tahtoisin minäkin :)

  VastaaPoista
 8. Jonna: tavallisetkin on kyllä tärkeitä, mutta miksei samalla voisi olla myös hieno :)

  VastaaPoista
 9. Riikka: pohdin juuri, että voisinhan ostaa tällaisen vaikka yllätyslahjaksi miehelle :P

  VastaaPoista