sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Tunnustus


Kiitos tästä tunnustuksesta, Minttu! Ja pahoitteluni siitä, että tartun siihen vasta nyt. Tunnustukseen liittyi kolme kysymystä:

1) Lempiväri?

Tämä on vaikea. Pidän erittäin paljon väreistä, mutta se ei tarkoita, että pitäisin erityisen paljon riemunkirjavista jutuista. Ennemminkin pidän yksittäisistä, voimakkaista väreistä. Hiukseni, ihoni ja silmäni ovat melko vaatimattoman värisiä, joten en kuitenkaan käytä pukeutumisessa kamalan voimakkaita värejä. Tämän syksyn muotiväreistä kiehtoo erityisesti syvä tumman vihreä. Oranssista en ole jostain syystä koskaan oikein pitänyt, mutta luultavasti muodikkuutensa ansiosta sekin on alkanut viime aikoina näyttää siedettävältä.

2) Lempiruoka?

Viime aikoina olen ihastunut sushiin. Tällä hetkellä tekisi mieli sopivasti höyrytettyjä vihanneksia (ei liian pehmeää mössöä!). Pidän myös kalasta ja juustoista.

3) Paikka, jossa tahtoisit käydä?

Tällä hetkellä suunnittelen melko proosallisesti jälleen uutta Tukholman-matkaa. Myös blogimuodikas Berliini kiehtoo. Haaveilen lähinnä kaupunkilomista myös siksi, että vauva on helpompi ottaa mukaan kaupunkiin kuin rannalle tai vaellukselle.


PS. Muistakaa arvonta! Osallistumisaikaa on 12.9. klo 12 asti.

3 kommenttia:

 1. Aika vaikeita kysymyksiä tosiaan. Olen myös miettinyt tuota että muodin vaikutus on aika jännä, juuri miten yhtäkkiä oranssi alkaakin näyttää ihan kivalta, vaikka ennen ei pitänyt siitä. Ehkä se johtuu siitä että näkee silloin kauniita senvärisiä vaatteita ja kauniita kuvia niistä.

  VastaaPoista
 2. Hei! En tiennytkään että sulla on blogi ja hyvä sellainen. Ryhdyin tietenkin lukijaksesi.

  Terveisin Riikka kotiäidin blogista

  VastaaPoista
 3. Sisko: yksi tummanvihreää inhonnut ystäväni etsi viimeksi tavatessamme sen väristä paitaa :)

  Riikka: kiitos, kiva jos tykkäät :)

  VastaaPoista