keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Mini Rodini - Rebel with a cause

Oii barnkläder on ottanut myyntiin Mini Rodinin erikoismallistoa Rebel with a cause. Muissa blogeissa näkemäni perusteella en erityisemmin innostunut mallistosta (en erityisemmin tykkää pääkallokuoseista sen enempää lapsilla kuin aikuisillakaan enkä pukisi lastani myöskään sarvipäävaatteisiin), mutta jotain kivaa oli sentään tuossakin mallistossa.


Olen viime aikoina tykännyt yhdistää pieniä määriä vaaleanpunaista mustaan tytöllä. Pelkkään vaaleanpunaiseen en ole niin kovin viehättynyt, ja kokomusta taas on helposti liian synkän näköinen vauvalla. Yhdistelmä on kuitenkin mielestäni kiva. Jos meillä ei olisi jo ennestään kahta sopivaa mustaa bodya, voisin hankkia tällaisen.


Tämä pikkuhuivi voisi myös olla käytännöllinen. Vauvalla ei (vielä) kamalasti kuola valu, mutta ruokailun jälkeen tahtoo usein tulla pulautus. Olen käyttänyt name it:in nepparilla kiinnitettävää kolmiohuivia, joka sieppaa enimmät pulautukset, jolloin säästyy bodyn pesemiseltä. Tämä olisi kyllä paljon tyylikkäämpi.

kuvat: oiidesign.se

2 kommenttia:

  1. Minä jätin nuo lopulta tilaamatta, vaikka Mini Rodini niin ihana yleensä onkin. Mallisto oli kuitenkin ehkä hieman liian musta minun makuuni.

    VastaaPoista
  2. Lilla company: minäkään en tykännyt valtaosasta tämän malliston vaatteista, näissä kuvissa olevat ovat oikeastaan ainoat, joita käyttäisin vauvalla. tosin eivät kuitenkaan ehkä ihan niin kivat, että ostaisin.

    VastaaPoista