perjantai 16. syyskuuta 2011

Lupa auttaa.

Entä, jos ei olisi antaa ruokaa nälkää huutavalle ja sairaalle lapselleen?


Pyydän sinua tekemään edes jotain seuraavista:

1) Lahjoittamaan rahaa. Keräyslippaaseen tai netissä. (Ei tarvitse selitellä, ettei juuri nyt ole käteistä.) Voisitko ehkä lahjoittaa vaikkapa yhden kuukauden lapsilisät? Joku tarvitsee niitä vielä enemmän kun lapsesi.
2) Lahjoittamaan vaatteita. Ei kuitenkaan huonokuntoisia tai likaisia, niistä aiheutuu vain ylimääräisiä kustannuksia.
3) Tekemään itse avustustarvikkeita. Neulomaan sukkia, lapasia tai peittoja, ompelemaan vauvanvaatteita.
4) Kirjoittamaan aiheesta blogissasi. SPR:n sivuilta voit lainata nälkäpäiväbannereita.

6 kommenttia:

 1. Just tänään Kerttu sai pudottaa muutaman setelin keräyslippaaseen. Sai kiitos-tarran muistoksi ja ilmeisesti otti nälkäpäivän kirjaimellisesti kun söi tarran :D

  VastaaPoista
 2. Outi: ihana tarransyöjä! <3

  VastaaPoista
 3. Hyvä postaus ja tärkeä aihe! Mulla on tällä hetkellä talouspoliittinen kriisi (joka lähentelee Kreikan tasoa), kun aloitin juuri työt ja ensimmäinen palkka tulee tietysti vasta kuun lopussa, mutta jos ei ole ylimääräistä laittaa keräykseen niin yksi tapa vielä osallistua on lahjoittaa aikaansa muutama tunti ja ilmoittautua kerääjäksi. :)

  VastaaPoista
 4. Juille: tuttu tilanne, kun on joskus ollut opintotuen ja ensimmäisen palkan välillä pitkä tauko. keräykseen osallistuminen on myös palkitsevaa. nuorempana olin usein nälkäpäivä- ja katastrofikeräyksissä. ihmisillä on pääosin tosi positiivinen suhtautuminen spr:ään. (tosin kyllä niitä hapannaamojakin on, jotka "auttavat" ainoastaan taivastelemalla sitä, että tuskin ollenkaan näistäkään rahoista menee perille). ja oikeastaanhan joka päivä on nälkäpäivä, rahaa voi lahjoittaa muulloinkin!

  VastaaPoista
 5. Mulla on ollut pitkään pari kassillista vaatteita ja kenkiä odottamassa sitä kirpparipöytää tai muuta huutonet-innostusta, mutta päätin tässä kans joku aika sitten siellä Turun Kontissa vieraillessani, että ehkä tuon ne vaan sinne. Se on tosi yksinkertainen tapa lahjoittaa ja siitä tulee tuplahyöty, raha menee hyvään tarkoitukseen ja vaate löytää uuden omistajan. Raumalla veinkin aina spr:lle vanhat vaatteet ja muut, koska se oli niin yksinkertaista.

  VastaaPoista
 6. hanna: itsekin olen ajatellut viedä sinne noita vaatteita, ei harmita vaikka menisi jokin vähän arvokkaampikin joukossa.

  VastaaPoista