torstai 8. syyskuuta 2011

Arkea ja pian myös vähän juhlaa


Näin kauniita kattauksia bloggareiden aamiaispöydissä on. Vauvan antibioottikuuri loppui onneksi tänään ja toivon, että sen aiheuttamat mahavaivatkin helpottavat vähitellen. (pakko laittaa tähän nämä hienot tiedot --- sininen iittalan juomalasi: miehen yo-lahjoista / valkoinen "ojenna kätesi"-kuppi: Veripalvelu)


Työlista eteisen peilissä on ihan yhtä romanttinen. Olen käyttänyt aikaa lähinnä sen pohtimiseen, listaanko raskauden jälkeen väärän kokoisiksi ja väärän mallisiksi jääneitä hyväkuntoisia vaatteitani huutikseen, varaanko kirppispöydän vai lahjoitanko suosiolla SPR:lle. Olen kallistumassa viimeisen vaihtoehdon kannalle.


Viikonloppuna on sentään jotain vähän juhlallisempaa: kahdet yksivuotissynttärit. Stockmannin leluosastolla paketoivat näin kauniisti.

Älkäähän unohtako arvontaa! Osallistumisaikaa on maanantaihin asti.

7 kommenttia:

 1. Oi oi Kasperia jo jännittää et mitä mahtaa paljastua tuolta paketista vaik ei se kyl ois mitää tarvinnu.. Kunhan tytön otatte mukaa;)

  VastaaPoista
 2. käsbe: toivottavasti tyttö on valinnut mieleisen lahjan ;)

  VastaaPoista
 3. Oi hienoa, että ne on stokkalla vaihtaneet sen karmean lastenpaperin noin upeaan! Pienet ne on ihmisen ilot :)

  VastaaPoista
 4. Tiedätkö, mullakin usein vanhat vaatteet lopulta päätyy joihinkin vaatekeräyksiin, osasyynä siihen varmasti se etten ikinä JAKSA pitää sitä kirppispöytää. Mutta siitä lahjoittamisesta tulee erittäin hyvälle mielelle! Vaatteet menee varmasti sellaisille, jotka niitä OIKEASTI tarvitsevatkin.

  VastaaPoista
 5. Outi: olin kyllä ihan fiiliksissä kun näin tätä paperia siellä myyntisaarekkeessa!

  Emmi: minäkin ajattelin, että jos kuitenkin voisin ajatella lahjoittavani sen rahasummankin SPR:lle, niin miksi en sitten saman tien vaatteita suoraan. ei mene välistä kirppiksen pöytämaksuun ja sellaiseen. pitää vain lajitella joukosta pois ne, joita ei oikeasti kukaan enää ostaisi ja yrittää olla itselleen rehellinen.

  VastaaPoista
 6. Näyttää ihan meidän aamupalapöydältä :D

  VastaaPoista
 7. Juille: niinpä, jos on blogi, on ehdottomasti myös tyylikäs aamiaispöytä!

  VastaaPoista