torstai 7. heinäkuuta 2011

Tiikeriemo odottelee edelleen


Lasketusta ajasta on nyt kulunut viikko ja olen tehnyt aktiivisesti huuto.net-löytöjä. Olen todennut, että löydän sieltä käytännössä kaiken, mitä olen halunnut hankkia lapsellemme jossain vaiheessa uutena. Viimeisimpänä tämä Mini Rodinin pelottava tikruhaalari. Hyvä, että pidän tiikereistä, koska oma mahakin alkaa päivä päivältä muistuttaa enemmän tiikerin nahkaa raskausarpineen.

7 kommenttia:

 1. Tosi hyvin löydät huutonetistä! en minä vaan ole onnistunut..Tuollaiset lämpimät kokohaalarit on tosi käteviä.

  VastaaPoista
 2. kokohaalarit on ihan must! koita jaksaa! muistan kyllä tuskasen olon vaikka tyyppi synty viikon etuajassa. ja välillä sitä toivoo, että sen voisi siksi yhdeksi viikoksi palauttaa takaisinkin :D

  VastaaPoista
 3. anonyymi: viime aikoina olen kyllä löytänyt hyviä juttuja. tosin huutiksessa niitä harvoin saa ihan pilkkahintaan jos vertaa tavallisiin kirppiksiin. ja olen kyllä käyttänyt paljon aikaakin huuto.netin penkomiseen, tuntipalkoille en varmasti pääsisi :)

  Oi mutsi mutsi: olenkin nyt yrittänyt ajatella, että tämä on nyt sitä lomaa, jota ehkä muutaman viikon päästä kovasti kaipaa :)

  VastaaPoista
 4. Olisi kiva vielä nähdä kuva sun supermahasta (niin kauan ku vauva vielä on piilossa). :)

  VastaaPoista
 5. anonyymi: mun maha ei oo ihan kamalasti muuttunut viime aikoina eikä ole juurikaan kasvanut enää, joten kuvaa on tuskin tulossa :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä se sieltä tulee, varmasti! :)

  Kivan haalarin olet löytänyt. Itse kanssa olen ostanut varmaankin 90% kaikista lapsen tavaroista huuto.netistä. Tosi kätevää, ja monesti löytää varsinkin vauvanvaatteet ihan uutta vastaavassa kunnossa! :)

  VastaaPoista
 7. Juille: huuto.net on kyllä aarreaitta varsinkin nyt kun en enää kamalan pitkille kirpparikierroksille jaksa lähteä. ja lastenvaatteet ovat usein niin vähän käytettyjä, että vastaavat kunnoltaan uutta. se nyt olisi vain tyhmää ostaa uutena, jos saa halvemmalla ihan vastaavan käytettynä.

  VastaaPoista