perjantai 15. heinäkuuta 2011

10.7.2011


Meidän tyttö. Syntyi muuten samana päivänä kuin Beckhamien vauva. Ei sillä, että tässä olisi kamalasti Beckhameita kerennyt ajatella. Ollaan nyt kolmatta päivää kotona. Olen ollut synnytyksestä asti jonkinlaisessa (enimmäkseen ihan positiivisessa) sekavuustilassa. Olin etukäteen ajatellut, että hyödynnän kyllä kaikki mahdolliset lääkkeelliset ja lääkkeettömät kivunlievityskeinot, mutta lääkkeelliset eivät sitten kuitenkaan tuntuneet tarpeellisilta ja lapsi syntyi luomuna. Tyttö on ihana. En lupaa päivittää blogia kamalan usein lähiaikoina. Katsellaan.

27 kommenttia:

 1. noni tätä mä oon odottanu siis tätä blogi päivitystä:D Joo oon vähä hassu kun kummiski oon nähny teiät ja jutellu puhelimes ja ja mut silti jotenki odotin vaan et mun lemppari bloggaaja taas kertoo ajatuksistaan;)

  VastaaPoista
 2. käsbe: vähän on meinannut unohtua päivittäminen :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, suloinen, ONNEA !

  Ja kiva kuulla joskus lääkkeettömästä synnytyksestäsi!

  Ihania vauva-hetkiä teille!

  VastaaPoista
 4. Oi onnea! Ihanaa että kaikki meni synnytyksessä hyvin ja kaunis on tyttö!

  Blogista nyt ei kannata jännittää vaan mennä uuden tilanteen mukaan. En sano "nauti vauva-arjesta" koska ainakin itselle ne parit ekaviikot oli kaikkea muuta kuin ihanaa aikaa kun tyyppiä jännitti ja öitä, samoin kaikki muukin oli niin uutta. sanon, että "se muuttuu iloksi!" Ainakin täällä vauvaan tutustuminen on oikeastaan vasta alkanut kunnolla. Jaksamisia etenkin öihin!

  VastaaPoista
 5. Sanoisinko et ehkä ihan ymmärrettävästä syystä;)

  VastaaPoista
 6. Isot onnittelut koko perheelle! Suloinen neitokainen :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos onnitteluista!

  Oi mutsi mutsi: kiva kuulla, että voi odottaa vauva-arjen muuttuvan helpommaksi. vauva on ihana ja ollaan kyllä pärjätty hänen kanssaan hyvin, mutta onhan tämä aluksi aika kuluttavaa kun stressaa koko ajan vähän, odottaa vauvan itkua ennen kuin sitä kuuluukaan ja jännittää, saako yöllä nukutuksi (vaikka eihän se katastrofi ole, jos aina ei nuku niin täydellisen hyvin). on hetkiä, jolloin olo on lähes epätoivoinen, mutta hetken päästä mieliala heilahtaa toiseen äärilaitaan. se on hämmentävää, kun olen tavallisesti mielestäni aika tasainen ja rauhallinen luonteeltani.

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea, ihana tyttö! Kieltämättä tämäkin lukija on aina välillä käynyt kurkkimassa joko...:)

  VastaaPoista
 9. Kaunis kummityttö. Odotan kovasti että päästään tekemään lähempää tuttavuutta hänen kanssaan :) Nimi jännittää myös, onko jo päätetty?

  VastaaPoista
 10. anonyymi: kiitos onnitteluista!

  wikke: ensimmäinen nimi on todennäköisesti jo päätetty, mutta toinen vielä mietinnässä

  VastaaPoista
 11. Lämpimät onnittelut koko perheelle!

  VastaaPoista
 12. Onnea tuhannesti! Nauttikaa vastasyntyneestä, hän on niin pian iso tyttö. Blogata ehtii sitten kyllä myöhemminkin. :) (Luomuna, vau!)

  VastaaPoista
 13. Oi, onnea! Nauttikaa, hän on suloinen!

  VastaaPoista
 14. Voi pientä! On ne vauvat niin uskomattoman pieniä! <3 Onnea hänestä ja hyviä vointeja!

  VastaaPoista
 15. Onnea! <3 Ihana pikkuinen, nauttikaa nyt!

  VastaaPoista
 16. Sydämelliset onnentoivotukset ja vauvailoa!

  Lapsi on aina ihmeistä suurin.

  VastaaPoista
 17. Onnea näin jälkikäteen! :-) Tänään nimittäin vasta ensimmäistä kertaa tulin blogiisi - tykkään! Tyttärelläsi on sama syntymäpäivä kuin omalla kuopuksellani - hän tosin syntyi jo 2 vuotta sitten. Ihana ja kaunis tytär teillä! Nauti vauva-ajasta, se menee niin kovin nopeasti!

  VastaaPoista