keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Mansikoita ja toinen vastustamaton juttu

Ihan niinkuin en olisi jo tarpeeksi hehkuttanut torin mansikoita, tällaisen välipalan söin toissapäivänä:


Ja hintaa mansikoilla oli taas suunnilleen saman verran kuin banaaneilla lähikaupassamme: kaksi euroa kilo tai euron litra. Vertailun vuoksi: Helsingin rautatientorilla mansikat maksoivat eilen 3,50 e litralta, kolme ja puoli kertaa enemmän. Ja ihan samoja espanjalaisia näyttivät olevan.

Eilinen Helsingin reissu oli mukava, joskin jalat ovat siitä vieläkin vähän uuvuksissa. Yhdeksän tunnin shoppaaminen yhdeksännen raskauskuukauden lopussa ei ole ihan joka suhteessa loistava idea, vaikka kohtuullisen hyvin jaksoinkin kahvitaukojen ansiosta. Parin tunnin junamatka Helsingin suuntaan kului mukavasti torkkuessa, mutta takaisin tullessa oli jo vähän vaikea löytää mukavaa asentoa. Olisi niin tehnyt mieli nostaa jalat edessä istuvan penkin selkämykselle.


Tämän Helsingin ostoksen esittelen vähän myöhemmin. Olen ihan rakastunut! Pitkästä ostoskierroksesta huolimatta vältyin jälleen heräteostoksilta, tuon laatikon sisällön lisäksi ostin ainoastaan pitkään etsimäni lyhyen pitsineulosliivin toppien ja mekkojen kanssa pidettäväksi.

2 kommenttia:

  1. Laatikon sisältö on kyllä mielettömän kaunis! Hyvä ostos.

    Mansikoista riippuu mistä ostaa, turistipaikoissa on kalleimmat hinnat, mikä on ihan ymmärrettävää.

    VastaaPoista
  2. wikke: ihme, että tein noin hyvän löydön, vaikka et silloin vielä edes ollut seurana ;)

    VastaaPoista