perjantai 3. kesäkuuta 2011

Helsingin-tuominen


Tässä lupaamani kuva uusista kaunottaristani! Ihastuin näihin lopullisesti vasta siinä vaiheessa kun vetäisin kengät kaupunkikävelyn jäljiltä väsyneisiin ja loppuraskauden turvottamiin jalkoihini. Miten tämän näköiset kengät voivat olla näin mukavat jalassa?! Toivon vain erittäin hartaasti, että koko on hyvä vielä raskauden jälkeenkin. Ainoa jäljellä ollut koko, 38, tuntui nyt täsmälleen sopivalta aiemmin kokoa 37 olleeseen jalkaani. Käsittääkseni on kuitenkin tavallista, että jalka ei ainakaan kutistu entiselleen synnytyksen jälkeen.

8 kommenttia:

 1. Minulla kyllä kutistui todellakin takaisin entisiin mittoihin jalat raskauden jälkeen. Raskauden loppuvaiheessa käytin juurikin yhtä numeroa isompia tai muuten vaan löystyneitä/väljempiä kenkiä. Aika nopeaa synnytyksen jälkeen mahtui taas kaikki sirommatkin kengät jalkaan.
  Mutta toivotaan, että sulla ei kutistu niin paljon tahi, että kengät ei jää niin isoiksi ettei niitä voi enää käyttää!:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat!!!!:) Mulla olis ja tarvetta täydellisilli perus mustille korkkareille joilla just pystyisi kävelemään pidemmänkin aikaa...

  VastaaPoista
 3. Tykkään kans! Minunkin jalkani tosin kutistuivat entiselleen melko pian raskauden jälkeen. Lohdutukseksi voin kuitenkin kertoa, että kuulemma vanhetessa jalan koko kasvaa yleensä noin numerolla, kun jalan kaari laskee.

  VastaaPoista
 4. no nää on nätit :) aika erikoiset, hehe!

  VastaaPoista
 5. Vautsi! Lohdutukseks voin sanoa et mä voin kyl käyttää noita jos ne jää sul liian isoks;) Mullaki pieneni jalka synnytyksen jälkee normi mittoihin mut tietysti erona se et mun jalat oli tosi turvonneet ainaki viimiset 15vkoa.. anna

  VastaaPoista
 6. kiitos kommenteista! voi olla, että olisin joutunut kuitenkin ottamaan näistä tämän koon, vaikken olisikaan raskaana. tämänhetkisistä kengistä mitkään eivät tunnu sen pienemmiltä kuin ennenkään, joten ehkä nuo vain ovat pientä 38-kokoa. jos jalka kuitenkin kutistuu, pitää varmaan laittaa pohjalliset :)

  VastaaPoista
 7. Oikein kauniit kengät olet löytänyt :) Onko tuo väri musta vai tummanharmaa?
  Viime viikolla oikein tuskastuin kaikkien raskaana olevien puolesta, tämä viikko taitaakin olla jo aika paljon helpompi: itse istun sohvalla villasukat jalassa! :)

  VastaaPoista
 8. Maija: väri on sellainen harmaanruskea. omalla näytölläni näkyy aika samanlaisena kuin luonnossa, mutta näitä on aina vaikea säätää niin, että näyttävät kaikille todellisia värejä :)

  VastaaPoista