torstai 19. toukokuuta 2011

Onni

Syöttötuolia tähän asuntoon ei ole vielä hankittu eikä varmasti hankitakaan ennen kuin lapsi oppii istumaan, koska tilaa ei muutenkaan ole liikaa. Tai ehkäpä tätä voisi pitää kukkatelineenä ennen varsinaista käyttöönottoa...
kuva: puusepanliikehannes.fi

Lapsimessujen koeajon perusteella ainakin ystäväni lapsi viihtyi tässä syöttötuolissa oikein hyvin. Mielestäni muotoilu on nerokas, toimivan oloinen ja kaunis. Lisäpisteitä ropisee erityisen paljon kotimaisesta muotoilusta ja käsityöstä. Tämä on tulevaisuuden klassikko, ihan varmasti. (Ja lisäksi paljon kauniimpi kuin Tripp Trapp!)

5 kommenttia:

 1. Hieno se on! Meillä oli kotona sellainen, kyläileviä lastenlapsia varten :D Jea. Yhden pidemmän käyttökokemuksen mukaan kuulemma ei ole niin tukeva kuin luulisi. Mutta luultavasti kestää isältä pojalle.. :)

  VastaaPoista
 2. Mä myös laspimessuilla ihastuin tähän. Meidän nykyinen Artekin klassikko kyllä on myös aika kiva.

  Reilu vuosi sitten törmäsin tähän Seimen tuoliin ( http://www.seimi.fi/rinki.html ). Se ei ole yhtä yksinkertainen ja hurmaava kuin tuo Hanneksen, mutta on kyllä tukevampi ja sillä on pidempi käyttöikä.

  Parin vuoden päästä tuo sitten palvelee varmaan hyvin kukkatelineenä taas. Meillä alkaa olla ajankohtainen hankita ns. isojen poiken tuoli. Eli korkea lastentuoli. Jos ei muuta eteen ilmesty niin se taitaa olla sitten Tripp Trapp.

  VastaaPoista
 3. wikke ja Minttu: pitää miettiä vielä tuota tukevuusasiaa, jos tätä meinaisimme ostaa. ettei lapsi potkaisisi itseään kumoon pöydänreunasta. aina ei kuitenkaan välttämättä pysty itse istumaan niin lähellä, että saisi kopin :)

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis, en ole ennen nähnyt. Me ostettiin jo keväämmällä Artekin sininen syöttötuoli, kun löytyi hyväkuntoisena sopuhintaan Opettaja-lehdestä. Äitiyspakkausta ei oteta, joten syöttötuoli on nyt ikään kuin niillä rahoilla ostettu. Niin paljon vaatetta ja muuta tulee ovista ja ikkunoista ja pilkkahintaan kirpulta, että syöttötuoli tuntui järkevämmältä sijoitukselta. Onhan se hyyyyvin ennenaikaisesti hankittu, mutta suhteellisen harvoin kohtuuhintaan saatavilla niin piti käyttää tilaisuus hyväksi :) Yritetään nyt sit ainakin vuosi pitää sitä jossain, tiellä se vähän on, mut on ainakin lapsivieraille istuin.

  VastaaPoista
 5. Onneli: Artekin syöttötuolit on kyllä kauniita! ja niistä on tietysti myös paljon käyttökokemuksia, ei tarvitse ihan sokkona ostaa.

  VastaaPoista