sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Michael Kors

MK love

Michael Korsilla olisi vaikka mitä ihanaa! Tiistaina lähden käymään Helsingissä ja taidan tutustua Stockan kenkäosastoon huolella. Kokosin Polyvoresta ihastuksia, ihan vain muutamia mainitakseni. Minulla ei ole ollut vielä juurikaan turvotusta jaloissa, minkä saattaa arvata korkokenkien määrästä tässä kollaasissa. Voi tosin olla, että sekin ilo on vielä tänä kesänä edessä, laskettuun aikaankin on kuitenkin vielä kuukausi...

3 kommenttia:

 1. katoinki silmät järkytyksestä pyöreinä et mitä nää korkokengät täällä tekee! Mullahan alkaa noi haisaappaatkin käymään ahtaaksi :( Yhetkään h&m hasbeensit ei mennyt edes jalkaan. Saa nähä miten synnytyksen jälkeen matkaa taitetaan. Ei ainakaan korkkareilla, se on selvää.

  VastaaPoista
 2. Toi musta laukku on ihan kivan näköinen. Mä haluaisin sen Hamilton Satchelin, oon himoinnut sitä varmaan vuoden.

  VastaaPoista
 3. Oi mutsi mutsi: toivottavasti pääset pian eroon turvotuksesta! se on kyllä varmasti inhottavaa, varsinkin jos jatkuu pitkään. mulla on hiukan jalka leventynyt, mutta se on ollut kenkien löytämisessä vain eduksi kun ennen oli kaikki liian leveitä.

  I'm Lacking: Ihan liikaa laukkuja, jotka kelpaisivat minulle :) mutta laukut ei onneksi ole niin herkkiä ruumiinrakenteen vaihteluille.

  VastaaPoista