torstai 26. toukokuuta 2011

Kiitos, tytöt!

En ollut odottanut, että minulle järjestettäisiin baby shower -iltaa, mutta olisihan se pitänyt arvata näistä tytöistä! Myönnettäköön, että joitain epäilyksiä heräsi siinä vaiheessa, kun S pyysi minua tulemaan heille lauantai-iltana klo 19. Jos kyse olisi ollut tavallisesta kyläilystä, aikaa tuskin olisi sanottu noin tarkkaan. En kuitenkaan alkanut udella mitään.


Heti eteisessä minut otettiin vastaan jenkkityylisten "It's a boy!" ja "It's a girl!" -ilmapallojen kanssa. Ohjelma oli kuitenkin mukavan kotoista: arvausleikkejä, ihanien ruokien syömistä ja rentoa yhdessäoloa. E, H, S ja T olivat tuoneet myös ihania lahjoja vauvalle: itse neulotun villatakin, peiton ja sukat sekä IvanaHelsingin hupparin ja Aarrekidin pipon.

Kiitos, tytöt! (Ja se mittaamatta jäänyt mahanympärys wc-paperiarkkeina on muuten yhdeksän! Itse veikkasin kymmentä, mutta pieniähän tässä vielä ollaankin.)

9 kommenttia:

 1. hitsit, se muuten tosiaan unohtui :)
  mut kivaa oli silti.
  t. tuttikilpailun voittaja

  VastaaPoista
 2. hanna, ammattikasvattaja ;)
  kivaa oli<3

  VastaaPoista
 3. Oi, kuulostaa kivalta :) Iik, sul ei oo enää kauaa odotettavaa, aika menee liian nopeesti :D
  -janna

  VastaaPoista
 4. ihan älyttömän nopeasti on kyllä mennyt! ehkä esikoista odottaessa menee tavallista enemmän aikaa vauvan tuloon sopeutumiseen ja siksi aika kuluu niin nopeasti... vielä. ehkä ne viimeiset viikot on sitten h i t a i t a.

  VastaaPoista
 5. omg, käytin ihan samoja sanoja kuin t ja h lukematta noita kommentteja!
  öö, no, onneksi meillä oli niin mukavaa aikaa yhdessä! tattia odotellessa.

  -se sama kuin edellinen...

  VastaaPoista
 6. hanna, aniiti & essi: niin kivaa kun olette aina samaa mieltä kaikesta jopa samoilla sanoilla ;)

  VastaaPoista
 7. älä jää kantamaan Kaunaa. hekoheko. tsara. Anteeks kun olin vähän väsynyt loppuillasta, mut hyvin näytitte viihtyvän ilman sen tötterömpää emännöimistä.

  VastaaPoista
 8. sara: äläpäs nyt yhtään! kauna on erittäin varteenotettava nimi vauvalle :)

  VastaaPoista