maanantai 11. huhtikuuta 2011

Kukkia, ei sokeria!

Tällä viikolla aloitan uuden kokeilun sammumattoman makeanhimon kitkemiseksi. Lupaan itselleni kimpun tulppaaneita tai muita kukkia aina oltuani seitsemän peräkkäistä päivää ilman makeita herkkuja. Sallin itselleni kuitenkin esimerkiksi kahvipullan kylässä käydessä. Toivomuksena olisi, ettei makeaa tekisi enää niin paljon mieli, kun on jonkin aikaa ilman. Haastan kaikki makeanhimoaan vastaan kamppailevat mukaan kokeiluun!


Tämän purkin kantta ei raoteta tällä viikolla!

5 kommenttia:

 1. Pullahiiri ottaa haasteen vastaan! :) Sokerikoukusta irtipääsemistä oon yrittänyt aikaisemminkin, silloin auttoi myös muun valkoisen viljan ja tyhjien hiilihydraattien vähentäminen ja rasvan ja proteiinien lisääminen ruokavalioon. Pikkuhiljaa sitä taas luisui huonompaan suuntaan ja nyt olis niin kiva, kun turha herkkujen mussuttaminen loppuisi, tai ainakin vähenisi... Kukat tai muut pienet arkea ilahduttavat jutut toivottavasti motivoivat taisteluun! :)

  VastaaPoista
 2. mun pitäisi varmaan kanssa yrittää jotaki tämmöstä:)

  VastaaPoista
 3. Tuuli ja hanna: minulla on ainakin yhden päivän jo onnistunut ;)

  VastaaPoista
 4. Pitäis varmaan itsekin koittaa... kukkapalkinto kuulostais kieltämättä kivalta, varsinkin kun koko ajan on valikoimissa lisää ja lisää eri kukkia. Taidanpa siis yrittää samaa, katotaan kauanko kestän. ;) Kiitos inspiksestä!

  VastaaPoista
 5. Jenni: kokeile ihmeessä :) mietin itselleni sopivaa palkintoa, kun herkuilla palkitseminen tuntuu jotenkin tyhmältä ja tavaraa tässä talossa tahtoo olla muutenkin tarpeeksi. keksin sitten vihdoin sopivan. muita hyviä voisivat olla esimerkiksi jalkahoito tai hieronta, mutta sen ansaitakseen pitäisi kyllä lakkoilla jo vähän yli viikko.

  VastaaPoista