tiistai 19. huhtikuuta 2011

Haaremi?

PoPin valikoima ei yleensä tee minuun erityisen suurta vaikutusta ehkäpä siksi, että merkin parhaat vaatteet ovat juuri sellaisia perusvaatteita, jotka eivät ulkonäön perusteella jää erityisesti mieleen. Asia voi hyvinkin muuttua, jos/kun saan vaatteista käyttökokemuksia ja ne osoittautuvat hintansa arvoisiksi. Nyt löysin kuitenkin jotain, jota olen turhaan katsellut kirppiksiltä ja huuto.netistä: pehmeät, ohuet ja yksiväriset haaremihousut! Tässä on taas sellainen vaate, josta en välitä kamalasti aikuisten päällä, mutta joka näyttää minusta kivalta vauvalla. Luulisi, että myös kestovaippapaketti mahtuisi hyvin näihin housuihin. En vain osaa päättää, kumpi väreistä on kivempi, tomaatinpunainen vai tummanharmaa (housuja ovat saatavana myös vihreänä, mutta sävy ei miellyttänyt minua). Ehkä tässä olisi paikallaan pieni väri-ilo vauvan vaatevarastoon, joka koostuu tällä hetkellä lähinnä neutraaleista valkomustista vaatteista. Punainen on minusta mukavan sukupuolineutraali väri. Kumman värin itse valitsisit?

4 kommenttia:

 1. mulla tai siis me&i:lla on myös punaset ja ruskeet haaremihousut mallistossa!! Tuu kattoo joku pvä;)mä rrrrrrakastan popin vaatteita niinku varmaa tiiätki;) ainut paikka mistä pojalle saa muutaki ku vaaleensinistä(tai ainaki melkee) anna

  VastaaPoista
 2. anna: ne meandin housut on ihanan malliset, mutta jos ne on ne, missä on sellaset jotkut ankan tms. eläimen kuvat niin se kuva ei taas oikein miellytä :) luultavasti tuun jossain vaiheessa ihastumaan popin perusvaatteisiin ja ulkovaatteisiin (laadukkaille ulkovaatteille ei oo vielä hetkeen käyttöä).

  VastaaPoista
 3. nää on kyllä söpöt! mulla on edellisestä mallistosta tummat turkoosit odottamassa.. :)
  Meandin molemmat haaremit löytyy myös, eikä ne eläimet loppupeleissä niin enään haittaa.

  Minttu

  VastaaPoista
 4. Minttu: olen katsellut myös Zaran haaremihousuja, nekin on aika kivoja! tosin lähi-zarassa ei ole niitä ollenkaan. vauvan haaremihousuista on tullut jotenkin pakkomielle.

  VastaaPoista