maanantai 7. maaliskuuta 2011

Töppöset


En ole itse koskaan haaveillut UGGeista, mutta mielestäni ne ovat söpöt vauvalla. Huusin huuto.netistä tällaiset, joiden pitäisi olla sopivat noin 6 - 9 kk iässä. Pohjat ovat myös mokkanahkaa, joten (ulkona) kävelyyn nämä eivät oikein sovi. Tuon ikäiselle lapselle ehkä kuitenkin ihan hyvät talvitöppöset sisäkäyttöön ja rattaisiin. Toivottavasti pysyvät tuon ikäisenä jo jalassa, ihan vauvakokoa en viitsinyt ostaa, kun ne eivät kuitenkaan pysyisi tallessa.

5 kommenttia:

 1. noi minikokoiset aikuisten asiat on just mun mielestä kaikista söpöimpiä!

  VastaaPoista
 2. oho kävi kämmi, olen täs eetun koneella ja näköjään sillä oli joku sähköposti auki kun meniki oudosti itsestään sen tunnuksilla. huuuups ;);) t. hanna

  VastaaPoista
 3. hannaeetu: haha, ihmettelinkin, että kuka nyt on kommentoinut :) mun mielestä aikuistenkin UGGit on sen verran söpöilylapsekkaat, että niistä tehty vauvaversio toimii oikein hyvin. tykkään siis "ihan" aikuistenkin UGGeista, mutta en ole sellaisia osannut itselleni ajatella niinkuin en saparoita hiuksiin tai sellaista muodikasta potkupukuakaan :)

  VastaaPoista
 4. Nää on niin söpöt, hullaannuin näihin täysin oman pojan vauva-aikana. Ehkä ensi talveksi viitsin jo ostaa sitten isojen poikien uggit tai emut. On ne sen verran vaikea laittaa jalkaan ilman tota tarraa.

  Kiva blogi muuten, ensi vierailulla täällä. Jatkan lukemista:)

  VastaaPoista
 5. Minttu: Kiitos kommentista ja kiva jos pidät blogista :) Meillä on vielä vähän odottelua edessä, ennen kuin nämä töppöset pääsevät käyttöön. Oikeastaan etsin alunperin pienintä kokoa, mutta voi olla, että tämän kokoiset ovat vähän järkevämmät kuin aivan pienen lapsen tossut,

  VastaaPoista