tiistai 22. maaliskuuta 2011

Hankintoja ja huomioita

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille ja nimiehdotusten antajille! Olin ihan yllättynyt siitä, miten paljon kriteereihin sopivia ehdotuksia sain. Voi olla, että päädymmekin johonkin noissa listoissa olleeseen vaihtoehtoon (jos siis saamme pojan, siitä ei ole mitään tietoa tai edes veikkausta). Siltä varalta, että lapsi onkin tyttö, voitte toki ehdottaa tyttöjenkin nimiä.


Nämä pienet nahkatossut löytyivät huutonetistä ja maksoivat kokonaisen euron. Voi olla, että nämä eivät koskaan ole meidän lapsellemme sopivat oikeaan vuodenaikaan, koska koko on arviolta noin 6 - 9 kk ikäisen. Luulen, että kengille löytyy kuitenkin käyttäjä kaveripiiristä/ suvusta, jos ne eivät käy meille.

Vaikka vauvan syntymään pitäisi olla vielä yli kolme kuukautta, tilasimme jo yhdistelmärattaat. Alunperin meidän piti ostaa käytetyt, mutta kun haluamiamme (Bugaboo Cameleoneita) ei löytynyt sitten millään käytettynä, varsinkaan kohtuuhintaan, päädyimme tilaamaan sellaiset nettikaupasta uutena. Hintaero ainoisiin sopiviin käytettyihin oli vain 64 €, jos tilaamiemme toimituskulut lasketaan mukaan. Lisäksi saimme mieluisimman värin (tumma harmaa/ luonnonvalkoinen, esitelty tässä postauksessa) emmekä joutuneet hakemaan rattaita Helsingistä. Emme olleet aikoneet ostaa rattaita vielä ihan näin aikaisessa vaiheessa, mutta pelkäsin nettikaupan hyvän tarjouksen loppuvan. Nyt vain odotellaan rattaiden saapumista. Niiden pitäisi olla meillä viimeistään ensi viikolla.

Välttämättömimmät vauvantarvikkeet alkavat olla jo hankittuna tai lainattuna (viimeisimmät lainaukset ovat imetystyyny ja kantoliina, viimeisin ostos ennen rattaita Tiny Loven Gymini Deluxe -leikkimatto kirppikseltä). Pieniä juttuja puuttuu vielä, mutta monen kohdalla kannattaa kuitenkin miettiä tarpeellisuutta ennen kuin kamalasti hamstraa. En voi vielä tietää vaikka sitä, käyttääkö vauvamme tuttia. Nyt mietin jo, kannattaisiko lämpöpussi ensi talveksi ostaa keväällä tai kesällä käytettynä. Nyt sen voisi nimittäin saada halvemmalla...

9 kommenttia:

 1. Meiltä saa lainaksi baby björnin sitterin, jos ei vielä semmosta oo teillä :)
  -janna

  VastaaPoista
 2. Janna: se on kyllä ollut etsinnässä huuto.netissä, ovat vaan niin kalliita käytettynäkin. jos ei saada sitä isovanhemmilta lahjaksi (pikkuveljen vauva sai), niin halutaan ehdottomasti kyllä :)

  VastaaPoista
 3. Mä ainaki ostin sillon keväällä ennen ku kasper synty ale-myynneistä sen lämpöpussin. Ja sai kyl paljon halvemmal. Suosittelen!! Tiedätkö jo minkä ostat? Mul ois pari suositeltavaa;)anna

  VastaaPoista
 4. Anna: en ole kyllä vielä päättänyt merkkiä enkä juuri tutustunutkaan mihinkään, joten suosittele ihmeessä :) lähinnä mietin, että onko paksuimmat untuvapussit tms. liian kuumia. riippuu tietysti myös siitä, mitä pukee alle.

  VastaaPoista
 5. Meillä sitteri nyt jo aika vähällä käytöllä, kun syöttötuoli käytös. Joten kesällä ei sitä enää tarvita :) Meillä oli alussa se niin kovalla käytöllä, etten kertaakaan katunu ko. sitterin hankintaa. ELi jos, ette lahjaksi saa niin meiltä saa sit lainaks. Onpahan ainakin tiedossa tää :) Ei oo kenellekkään muulle tutulle nyt vauvaa tulos, ni voi rauhassa oottaa tää juttu :D
  -janna

  VastaaPoista
 6. Wohoo uusi lukija ilmoittautuu !

  VastaaPoista
 7. Miau: aina kiva kuulla, ketkä lukevat blogiani :)

  VastaaPoista
 8. voi sanonko mikä... kirjotin piiitkän tekstin mut meil on joku ihme nettiselain nyt käytös kun toi mozilla on iha seko ni se koko teksti hävis.. Laitoin sul kauheet linkit ja selitykset noist pusseist. mut ehkä en uskalla yrittää uudestaa laittaa niit tänne vaan vinkkaan ku nähää. mut nyt HETI vaunu kuvat/hehkutukset tänne!!!!! anna

  VastaaPoista
 9. Anna: joo, kerro sitten kun nähdään :) toi on niin ärsyttävää, kun pitkä teksti häviää yhtäkkiä! yritän saada aikaiseksi niistä vaunuista jotain postausta.

  VastaaPoista