maanantai 7. helmikuuta 2011

Viikonloppua odotellessa (ja nyt on vasta maanantai)

Puuduttavan neljän tunnin graduseminaarissaistumisen jälkeen kaipaisin kamalasti auringonpaistetta. Valitettavasti sitä ei nyt ole saatavilla, joten ajattelen tulevan viikonlopun Tukhloman-reissua. Ei ehditä olla kamalasti maissa, mutta ei haittaa. Vähän silti edes. Sitäkin kivempaa on nähdä ystävääni, joka on matkaseurana.

Olen tutustunut etukäteen Topshopin äitiysvaatetarjontaan, vaikka en ole edes varma, onko Tukholmassa myynnissä Topshopin äitiysvaatteita. En ole kovin innostunut Mamalicious- ja H&M-vaatteista (ensimmäiset ovat tavallisesti liian "tätimäisiä" ja jälkimmäiset koiranulkoilutusverkkareita tai heikkolaatuisia materiaaleja), joten käytän farkkuja ja paria toppia lukuunottamatta ns. normaalivaatteita, jotka toistaiseksi mahtuvat hyvin päälle.

kuva: topshop maternity


Vauvanvaatteita en ole juurikaan ajatellut ostaa tässä vaiheessa. Tai no, olen huutanut erinäisiä pieniä perusvaatekappaleita ja joitakin kestovaippoja huuto.netistä ja näiden lisäksi saanut kaveriltamme lainaan kassillisen 50-56 cm vaatteita. En haluaisi ostaa vauvalle yhtään hutiostosta, joka jäisi jostain syystä käyttämättä. En ole myöskään erityisen ihastunut lasten voimakkaan värisiin retrovaatteisiin. Minua kiinnostavat enemmän kauniit kuvat, mustavalkoinen, beige, luonnonvalkoinen tai yksinkertaiset raidat. Joitain ihanuuksia on ainakin Mini Rodinilla ja Aarrekidillä. Valitettavasti (?) edellä mainitut ovat myös melko hyvissä hinnoissa, ellei löydä käytettynä.

6 kommenttia:

 1. Mäkin odotan viikonloppua <3

  Meidän pitää tehä hieno ostosreissusuunnitelma laivalla :D Että käytetään kaikki aika satapronsenttisesti hyödyksi.

  VastaaPoista
 2. wikke: oon jo vähän tehnytkin suunnitelmaa :D

  VastaaPoista
 3. mut tykkäätkö yhestä telttapaidasta vaikka se on vähän retro? t sara

  VastaaPoista
 4. Sara: tykkään kyllä :) lähinnä vierastan sitä, että lapsi puetaan kokonaan tummanruskea-oranssi-sinapinkeltainen-oksennuskuviovaatteisiin.

  VastaaPoista
 5. mini rodini ja aarrekid, suunnilleen täydellisiä lastenvaatteita minusta. raumalla oli myynnissä niitä yhdessä (ja ainoassa) mun lempikaupassa, joka siis myi lähinnä aikuisten hienoja vaatteita, ja harmittelin joka kerta kun siellä kävin ettei ole ketään kenelle ostaisi niitä pieniä ihania vaatteita. tosin olen kyllä kanssasi siitä samaa mieltä että onhan ne ihan käsittämättömän hintaisiakin.. :)

  VastaaPoista
 6. hanna: kävinkin raumalla tuossa ihanassa liikkeessä, mutta en raaskinut ostaa mitään :)

  VastaaPoista