perjantai 18. helmikuuta 2011

Mustavalkoista

Toivottavasti emme onnistu kasvattamaan tulevaa lastamme ajattelemaan yhtä mustavalkoisesti kuin miltä hänen vaatekaappinsa toistaiseksi näyttää.


Mini Rodinin pandabodya ja -housuja en ajatellut yhtä aikaa käytettäväksi, mutta huuto.netissä oli sellaiset myynnissä yhtenä pakettina. Eipä tarvinnut pohtia, haluanko pandakuvioisen ylä- vai alaosan. Maksoin itseni kipeäksi siihen nähden, että ne ovat kuitenkin käytettyjä, mutta en nähnyt järkeväksi ostaa uusia, vaikka ne olisi saattanut saada melkein samalla hinnalla alennuksesta. (Eikä luultavasti kuitenkaan olisi saanut, sillä nämä ovat viime vuoden mallistoa ja näyttävät olevan loppuunmyyty joka paikasta.)

Pandakuvio on yksi suosikeistani Mini Rodinilta, vaikka monia muitakin ihania kyllä on. Nämä ovat lisäksi luomupuuvillaa. Todennäköisesti teepaitailmoja ei ole kamalasti enää silloin, kun lyhythihainen body (68/74 cm) on vauvalle sopiva, mutta ehkäpä sitä voi käyttää pitkähihaisen neuletakin tms. alla. On myös mahdollista, että kapeat housut ovat liian napakat kestovaippapepulle. Ehkä käytetäänkin vaikka reissussa, jolloin vauvalla on ehkä kertakäyttövaippa. Asiaan vihkiytymättömille valaistakoon, että kestovaipat ovat kuivana paksumpia kuin kertakäyttöiset. Märkänä eroa ei juuri ole.


Tämä raidallinen Greenbabyn body on ensimmäinen vauvanvaatehankintani. Tilasin sen ennen joulua asoksen alennusmyynnistä. Juuri muita uusia vaatteita vauvalle ei sitten olekaan ostettu. Body on uskomattoman ihanan pehmeää luomupuuvillaa. Ollakseni rehellinen ajattelin ensin tätä lahjaksi kummipojallemme, mutta totesin sitten sen olevan todennäköisesti valmiiksi liian pieni (nettikaupassa oli käytössä kummallinen kokomerkintä 3-6 kk, mitä se nyt kertoo yhtään kellekään?!).

Pahoittelen, että postaukseni käsittelevät nykyään lähes aina vauva-aihetta, mutta päässäni liikkuu nykyään eniten vauva-ajatuksia.

6 kommenttia:

 1. musta-valkoinen vaan on niin hyvännäköinen! :D

  löysin blogisi tuossa jokin aika sitten ja jäin koukkuun. Jatka samaa rataa :)

  http://kesaheinanelamaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Heidi: Kiitos! Kiva, jos olet tykännyt.

  VastaaPoista
 3. aniiti: kiitos! itsekin olen ihan mielissäni :)

  VastaaPoista
 4. Ihania! – Meilläkin kestoiltiin, enkä muista, että olisi ollut suurempia ongelmia vaatteiden mahtumisen kanssa. Kyllä ne sen verran venyivät... Tosin jotkut napakat trikoot näyttivät hivenen huvittavilta... - Kiva kuulla, että olette ryhtymässä kestoilijoiksi. :)

  VastaaPoista
 5. Sylvi: kiva kuulla, että vaatteet on mahtunut päälle kestoista huolimatta :)

  VastaaPoista