maanantai 10. tammikuuta 2011

Postissa on tulossa kengät minulle!

Toivon tosissani, että posti toisi minulle nämä Marc'o Polon kengät oikean kokoisina, riittävän pitäväpohjaisina ja jalkaystävällisinä! Kahdesta käyttämästäni koosta oli jäljellä enää sitä isompaa ja joidenkin mukaan koot ovat vähän reiluja. Saa nähdä, joudunko palauttamaan nämä tai käyttämään useampia villasukkia samanaikaisesti. Miehen mielestä nämä olivat epänaiselliset kengät, mutta loppujen lopuksi hän antoi tukensa tilaukselleni (enkä nyt tarkoita taloudellista tukea).

kuva: brandos.fi

4 kommenttia:

 1. minusta ne on tosi hienot, tuliko jo? t sara

  VastaaPoista
 2. Sara: sain kengät, mutta niiden pohjan materiaali ja toteutustapa oli niin iso pettymys, että palautan ne. olivat kyllä täsmälleen oikean kokoiset ja mitoituskin oli hyvä. pohja jäljitteli kumia, mutta onkin kovaa muovia. Tuotekuvauksessa ei kerrotu materiaaleja.

  VastaaPoista
 3. epänaiselliset kengät?! :o millainen mies sinulla oikein on. millaiset kenkien pitäisi olla, jotta olisivat naiselliset hänen mielestään?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: kenkien pitäisi olla hänen mielestään vähemmän "kovat". esimerkiksi ballerinat ovat hänen mielestään naiselliset, samoin sirommat korkokengät (ei tolppakorkoja siis).

  VastaaPoista