keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Tämänhetken vaatehaaveet

Tällä hetkellä haaveilen lähinnä housuista, jotka eivät kiristä vatsan kohdalta sekä polvipituisesta, pitkähihaisesta neulemekosta. Viime aikojen blogihiljaisuus selittyy osin sillä, että kiinnostavat asiat liittyvät tällä hetkellä lähinnä tulevaan perheenjäseneen enkä ole viitsinyt vielä kirjoittaa aiheesta blogiin.

maternity

Pärjään vielä omilla vaatteillani (mitä nyt housujen napit eivät aina tahdo mennä kiinni). Olen yrittänyt minimoida äitiysvaateostokset senkin takia, etten vielä tiedä, mihin kokoon vartaloni venyy. Paitojen kanssa ei ole ongelmaa, koska minulla on paljon pitkiä trikoopaitoja, neuleita ja toppeja, mutta ensimmäiset äitiysfarkut joudun varmaan pian ostamaan. Se on hieman vaikeaa, kun en tavallisestikaan meinaa löytää mieleisiä farkkuja ja äitiysvaatteiden valikoima on murto-osa tavallisesta farkkuvalikoimasta. Toistaiseksi H&M:n mallit ovat olleet lupaavimpia. Muista vaihtoehdoista saa antaa vinkkejä! Farkkulegginsitkin käyvät, mutta ohuita trikoolegginsejä pidän edelleenkin vain kalsaritarkoitukseen sopivina.

14 kommenttia:

 1. Ihanaa <3 !

  Onnea mielettömästi!

  VastaaPoista
 2. äänestän masuneuletta jossa on mustaa pitsiä:) tsara

  VastaaPoista
 3. Wow, ihanaa! Oikein paljon onnea ilouutisen johdosta ja hyvää Uutta Vuotta 2011!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Miss Bambi! Ja hyvää uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 5. Ihania uutisia luin juuri blogistasi! <3 Onnea kovasti odotukseen teille molemmille. Ja onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Mä olen ihan missannut tämän postauksen ja ihmestyksissäni kelailin alaspäin kuin luin uusinta. Onnea oikein paljon! :)

  VastaaPoista
 7. MissV: Mullakin menee joskus joistain seuraamistani blogeista postauksia ihan ohi! Kiitos onnitteluista :)

  VastaaPoista