tiistai 30. marraskuuta 2010

Joululahjatoiveita

Mies on tivannut minulta joululahjatoiveita jo useamman viikon ajan. En ole osannut sanoa oikeastaan muuta, kuin uuden sohvan, joka ei kuulemma kelpaa lahjatoiveeksi, koska se on yhteinen juttu. Höh, miksi ei muka? Ei minulta olisi ollenkaan pois se, että mieskin hyötyisi siitä (kunhan ei makoilisi koko sohvan leveydeltä).

Tässä näitä nyt sitten kuitenkin on.

1) ACO:n Rich Care Hand Cream
kuva: aconordic.fi

Käsivoide alkaa olla loppu juuri, kun sitä kipeimmin tarvitsisi. Olen ollut tyytyväinen ACOn tuotteeseen, joten miksi suotta vaihtamaan. Tätä saa apteekeista.

2) Tivoli Audio Model One (väri mieluiten Classic Walnut)

kuva: tivoliaudio.fi

Tämä on mielestäni kuitenkin liian kallis joululahja. Arvostan enemmän pieniä, ajatuksella annettuja lahjoja.

3) Harri Koskisen suunnittelema meripihkan värinen Block-valaisin
kuva: finnishdesignshop.com

Tämäkin kuuluu liian kalliiden sarjaan (jostain syystä niitä on helppo keksiä, halvemmat haaveilun kohteet tulee ostettua itselle muuten vain). En pidä erityisesti Block-valaisimesta kirkkaana, mutta tässä meripihkan värisessä on jotain hyvin kiehtovaa. Valaisemiseen siitä tuskin silti on.

4) Lämpimät nahkaiset rukkaset

kuva: n-style.fi

Luonnonvalkoiset olisivat kauniit. Yksinkertaiset, ilman mitään turhia koristeita. Koska käsiä palelee AINA talvella ulkona. Näitä saa kai ainakin torimyyjiltä ja ehkä myös tavarataloista. Kokoni on  yleensä se pienin naisten koko (6).

5) Jokin lautapeli, jota voisimme pelata myös kahdestaan (ilman, että se olisi huomattavasti tylsempää kuin isommalla porukalla pelaaminen).

6) Muita ideoita:

Rakas mies, kuten tiedät, pienessä asunnossamme on jo ennestään melko lailla riittävästi, ellei liikaakin tavaraa. Siksi lahja saisi mielellään olla kuluvaa (ks. kohta 1), syötävää (vaikka suklaata), koettavaa (jotakin yhteistä tekemistä) tai kulutettavaa (lahjakortti johonkin, esimerkiksi kosmetologille).

Ja miksikö julkaisin miehelle esitettäväksi tarkoitetun joululahjalistan täällä blogissa? Siksi, että joku muukin voisi saada näistä lahjaideaa perheelleen tai ystävälleen.

2 kommenttia:

  1. ää miksä muistutit tosta ihanasta meripihkaunelmasta kun mä olin jo melkeen päässyt sen yli:( t sartsa

    VastaaPoista
  2. Sara: anteeksi, blogissa pitää joskus olla julma :)

    VastaaPoista