keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Viikkoraportti vaatehaasteesta

Viikko kuudella vaatteella on mennyt yllättävänkin helposti. Itse asiassa olen käyttänyt niistä vasta neljää (molempia farkkuja ja mustia paitoja). Toisaalta viikko on vielä niin lyhyt aika, ettei se kerro paljon mitään. Nyt laitoin molemmat farkut ja toisen paidan pesuun, joten illan pukeutumisvaihtoehdot ovat varsin hyvin selvillä. Eipä mene aikaa vaatteiden valintaan, kun lähdemme käymään kaverimme luona.

Tähän postaukseen ei tule kuvia, koska käytössä olleet vaatteet voitte katsoa yhtä hyvin täältä. En myöskään näe aiheelliseksi esittää kuvallisessa muodossa, miten olen yhdistänyt farkut ja trikoopaidan. Helppoa!

4 kommenttia:

  1. Olis ehkä pitäny itsekkin tarttua haasteeseen.. Luulen vaan etten olis kovin hyvin onnistunu.. Ehkä kokeilen lyhyemmän ajan joskus;) Olis kiva jos laitat vaikka loppuun jonkun näköisen koosteen kuvina miten yhdistelit muokkasit asusteilla asuja:)

    VastaaPoista
  2. Mongusti: tämä on kyllä ihan hauska haaste. jos kokeilee vaikka viikon, huomaa, miten helppo on lähteä joka paikkaan kun ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa vaatteiden valintaan. tähän mennessä olen asustanut aika tylsästi, ehkä loppukuusta kaipaan jo enemmän vaihtelua.

    VastaaPoista
  3. hanna: erittäinkin jännittävää ja juonenkäänteistä tämä :)

    VastaaPoista