keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Ruusuja (Trendille)

Kävimme ystäväni ja hänen pikkuisen vauvansa kanssa Sokoksen 3+1 -päivillä. Tapani mukaan ostokset olivat hyvin vaatimattomat: ruusuja (2,50 e) ja karkkia (1 e). Vaikka rakastan kaupoissa kiertelyä, olen yleensä kavereistani se, joka ostaa vähiten kaikkea. Joskus sentään sijoitan vähän enemmän johonkin.


Kuvassa taustalla näkyy tuore Trendi-lehti, joka tulee tällä hetkellä ja luultavasti jatkossakin minulle kotiin. Tuoreimmassa numerossa oli ilahduttavan paljon hyvää luettavaa! Jotain ihan muuta kuin "osta tämä" -juttuja. Niin paljon kuin muotilehdistä pidänkin, niiden lukeminen jää monesti vain selaamiseksi. Arvostan sitä, että lehdessä on ihania kuvia, mutta ilman kivoja tekstejä sisältö jää melko laimeaksi. Tässä Trendissä ei jäänyt.

Suosin mielelläni kotimaisia muotilehtiä. (Minulle tulee tosin myös Elle, joka ei ole oikeastaan kotimainen kuin osittain.) Olivian tilaan heti, kun saan tarpeeksi halvan ja pitkän tilausjakson ilman tyhmiä krääsäkaupanpäällisiä. Peruin sen aikoinaan, kun sen sai aina kestotilausta halvemmalla irtonumerona Seppälästä ja minusta se oli niiiin väärin.

PS. Minulla ei ole mitään sellaista sidosta Trendiin, jonka vuoksi haluaisin hehkuttaa sitä. Kehunpahan vain hyvää.

3 kommenttia:

 1. Evita on musta ihan ykköslehti, sitä voin sullekin suositella jos kerran sisällöllisistä teksteistä tykkäät. Evitassa on tosi paljon mielenkiintoisia artikkeleita ja asiantuntevaa tietoa. Itselle jää joka lehdestä useampi asia korvan taakse. :)
  -Niin ja mäkin ihan täysin omasta halustani, lahjomattomana, kehun Evita-lehteä. ;)

  VastaaPoista
 2. MissV: Kiitos vinkistä! Evita onkin mulle aika tuntematon lehti.

  VastaaPoista
 3. Kannattaa tutustua. Itse olen tilaaja ja aina ihan intsinä kun uusi lehti kolahtaa luukusta. :)

  VastaaPoista