torstai 30. syyskuuta 2010

Maljakkoratkaisuja


 Minulla on kukkien kanssa ainainen maljakko-ongelma. Se hellitti hieman, kun sain äidiltä kuvassa osittain näkyvän Partyliten maljakon, jonka yläosassa olevan kynttiläosion voi ottaa pois halutessaan. Sitä ennen minulla oli vain matalille ja runsaille kukkakimpuille tai yksittäisille pitkille kukille soveltuvia maljakoita. Tämä maljakko on hyvä 5-10 neilikan tai ruusun kimpulle. Eilen ostamani ruusut olivat kuitenkin niin lyhyitä, että jouduin "nostamaan" niitä maljakossa kukkien kirkkaan suojamuovin avulla. Sellofaani käy samaan tarkoitukseen. Jotkut kukat näyttävät ihan kivoilta myös silloin, kun ovat koko pituudeltaan maljakon sisällä.

2 kommenttia:

  1. hei hyvä idea! mulla on myös ainainen maljakko-ongelma. ens kerralla kokeilen sellofaaniryttäystä pohjalle. tai vaihtoehtoisesti ostan lisää maljakoita ;);)

    VastaaPoista
  2. Harmittaa niin, kun unohdin antaa sulle sen maljakon / kaatimen! Mutta meidän pitää nähdä pian niin sitten viimeistään.

    Se tonfiskin kasvu-maljakko on mielestäni aika kätevä tohon pituus-ongelmaan, tosin se oli muistaakseni aika kapea, kovin runsasta kimppua siihen ei saa.

    VastaaPoista