sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Kosmetiikkaminimalistin huomio

Käytän melko vähän kosmetiikkaa. Ennen talvea en tarvitse edes kosteusvoidetta kasvoille, tuntuu turhalta käyttää mitään, kun eroa kasvojen ihon kunnossa ei juuri huomaa. Puhdistukseen riittää kasvovesi, joten iho ei kuivu puhdistusaineistakaan. Kosmetologikin on ollut sitä mieltä, että en tarvitse kamalasti mitään muuta, joten suotta alkaisin käyttämään. Talvisin on toinen juttu, silloin iho kiristää suihkun jälkeen.
Käsivoide on toinen juttu. Pesen käsiäni melko usein saippualla ja varsinkin nyt kun ilmat ovat hieman viilenneet, kädet ja kynnet ovat alkaneet kuivua. Kuvan käsivoide (ACO SENSE & CARE Rich Care Hand Cream) on osoittautunut toimivaksi ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaiseksi (maksaa vähän alle viisi euroa apteekeissa). Sisältää silikonia, säilöntäaineita ja alkoholia, joten ei sovi niitä välttäville. Tuoteselosteen voi lukea täältä.

Aiemmin käytin AHAVAn käsivoidetta, joka oli kuitenkin hieman liian voimakkaasti hajustettu makuuni. Lisäksi se tietysti maksaa suomessa yli kaksi kertaa enemmän kuin tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti