perjantai 27. elokuuta 2010

Yllytyshullu?

Olen miettinyt vähän aikaa, lähdenkö mukaan Uusi Musta -blogin haasteeseen, jossa tavoitteena on elää koko syyskuu vain kuudella vaatteella (näihin ei lasketa alusvaatteita, ulkovaatteita, urheiluvaatteita eikä asusteita).

Mitä mieltä olette? Lähdenkö mukaan? Pärjäisinkö? (säännöt voitte lukea täältä)

7 kommenttia:

 1. Mietin itse ihan samaa, uskaltaisiko vai eikö, kuulostaa sen verran vaikealta hommalta.

  VastaaPoista
 2. Miss Bambi: minä kyllä uskallan, jos sinäkin!! :)

  VastaaPoista
 3. Minä en uskalla, ihan töiden vuoksi, mutta seuraan tosi mielelläni muiden kokeilua, eli kannustan ehdottomasti :) Tosi mielenkiintoinen juttu!

  VastaaPoista
 4. Lilou: olisi kyllä itsestänikin mielenkiintoinen kokeilu, varsinkin kun KUVITTELEN pärjääväni niin vähällä. Kukaan ei varmaan huomaisi, vaikka minulla olisi kuukauden samat vaatteet luennoilla, harjoittelussa taas käytän valkoista pitkää työtakkia. Voithan sinäkin osallistua kokeiluun helpotetulla versiolla, että voisit käyttää töissä vähän muitakin vaatteita, mutta vapaa-ajalla vain kuutta :)

  VastaaPoista
 5. Pärjäät kyllä! Tsemp tsemp. Ehdotan: 1 farkut, musta hame, lempineuletakki, joku mekko ja kaksi jotain yläosaa? :)

  Mun mielestä hyödyllisempää olisi kuitenkin käyttää kaikkia jo olemassa olevia vaatteita sen sijaan että kuluttaa muutaman niistä puhki. Hyvähän tuo haaste on, jos se saa osallistujat oppimaan jotain, esim. vaikka nyt pärjäämään vähemmällä :) Mulle haasteellisempaa olisi nimenomaan se, että käyttäisin kaikkia vaatteitani, enkä vain tiettyjä samoja.

  VastaaPoista
 6. mun mielestä ehkä joo. tsara

  VastaaPoista
 7. wikke: totta sekin :)

  sara: katsotaan :)

  VastaaPoista