torstai 12. elokuuta 2010

Helleviikonlopun järkiostos

Viime viikonloppuna olisi ehkä sään puolesta voinut katsella bikineitä tai hellemekkoja, mutta ei. Monet ovat tympääntyneet jo blogien syksy/syysmuotihehkutukseen, mutta miten olisi talvi?Zaran untuvatoppatakkia oli saatavana muistaakseni neljässä värissä (ainakin musta, tummansininen ja "kylmä, utuinen" ruskea). Ruskea tuntui ajankohtaiselta, mutta ajattelin, että tummansininen on pitkäaikaisempi. Olen joutunut sata kertaa toteamaan, että olen liian myöhäinen sesonkiostoksissani, mutta tällä kertaa ei käynyt niin! Sopivan naiselliset ja epäsporttiset untuvatakit eivät ole loppuunmyytyjä tältä talvelta (toisin kuin sopivan mittaiset farkkushortsit ja oikeankokoiset espadrillot tältä kesältä, nimim. Muodin perässähiihtäjä). Tällä takilla selviän räntäsateet (ei enää "märkä lapanen" -villakangastakkia) ja kylmät pakkaset (ei enää se-näyttää-lämpimämmältä-kuin-on -valetalvitakkia).

Pieni huomio on myös se, että takki maksoi noin neljänneksen niiden takkien hinnasta, joiden kohdalla emmin viime talvena.

6 kommenttia:

 1. mä pelkään että kun tulen reissusta kaikki kivat syysjutut on jo myyty loppuun, esmes ne kengät nyyyyyyh :D

  VastaaPoista
 2. hanna: ehkä se syksykin on silloin jo vähän ohi :)

  VastaaPoista
 3. Miten mä en osaa olla yhtä järkevä? Eilen kiertelin kauppoja, mut hikisessä tunnelmassa kiersin kaukaa kaikki syksy- ja talvitavarat...

  Kiva blogi muuten sulla, joskus Viken blogista tänne eksyin ja seurantalistalle lisäsin :)

  VastaaPoista
 4. Tuuli: kiitos! itse olen usein vähän liiankin "järkevä" ja mietin jotain tarpeellistakin ostosta niin pitkään, että sitä ei enää ole :)

  VastaaPoista
 5. haa, siis säästit! itsekin olen (jannen ehdotuksesta) ajatelut uutta talvitakkia, kun en oikein käytä mummin antamaa sisäturkkia. ehkäpä tyyliini sopisi paremmin vaikka r-collectionin naisten maihari, johon saa lämpövuoren erikseen. t sara

  VastaaPoista
 6. Sara: voisi tosiaan olla sulle hyvä ja pitkäaikainen takki!

  VastaaPoista