keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Lisää säilytystilaa pieneen asuntoon

Yleensä en kamalasti välitä ikean (isoista) huonekaluista, mutta nyt olen jonkin aikaa harkinnut MALM-lipaston ostamista. Lipasto nielee paljon tavaraa ja on neutraali sekä toimivan tuntuinen (ei hankalia vetimiä, hyvin liukuvat laatikot jne.). Tällä hetkellä asunnostamme ryövää pari neliömetriä kallisarvoista seinänvierustilaa kenkäkaapiksi kutsumani sympaattinen vanha lipasto, johon ei kuitenkaan mahdu juuri mitään. Malm-lipasto voisi syrjäyttää sen. Pidän tuosta mustanruskeasta väristä.Onko kenelläkään kokemusta (isojen) mappien säilyttämisestä tällaisessa lipastossa? Mieheni tekee töitä kotona ja siihen liittyviä mappeja pyörii täällä melko paljon. Muita hyviä mappejensäilytysvinkkejä otetaan myös vastaan!

(Lipaston ostaisin käytettynä löydettyäni sijoituspaikan tuolle kenkäkaapille.)

kuva: ikea.fi

4 kommenttia:

 1. Ikealla on joitakin ihan nerokkaita juttuja, esim. pieneen tilaan. Ne käyttää kuitenkin hyviä suunnittelijoita. Niiltä löytyy laadukasta ja sekundaa, rumaa ja hienoakin. Ikea-tyylinen sisustus on kuitenkin mielestäni aika mautonta, sitä näkee silti paljon.

  Malm-lipastot vaikuttavat mielestäni käteviltä, mappien säilytyksestä en osaa sanoa, mutta kyllä ne sinne mahtuu.

  VastaaPoista
 2. wikke: onkin yritetty välttää ostettiin-kaikki-kerrallaan ikeasta -sisustusta :) monesti ne kaikkein halvimmat jutut on vaan aika huonoja ja vähän kalliimmissa sitten tulee taas kyseeseen muidenkin valmistajien vaihtoehdot. Tähän mennessä meillä on ikeasta sänky ja kaksi dave-läppäripöytää. kamalasti lisää en välttämättä halua.

  VastaaPoista
 3. Heippahei, meillä on ollut Malmeja monessa koossa, vetävät sisäänsä ihan mahottoman määrän tavaraa. Mietin sellaista, että jos mapit ovat kovin täynnä, saattaa laatikon pohja äkkiä pettää, eli tämä kannattaa ottaa huomioon heti alkuun ja jotenkin koettaa sitä vahvistaa. Itse säilytin yhdessä laatikossa kaikenlaista sekalaista tavaraa, en edes hurjan painavaa, mutta ajan kuluessa pohja poksahti.

  Tykkään Malm-lipastoista siksi, että ovat simppeleitä ja tyylikkäitä, ja siksi meillä on jälleen yksi Malm, tällä kertaa lapsen vaatteille :)

  VastaaPoista
 4. Lilou: kiitos vinkistä! ehkä laittaisinkin sitten mapit yläkaappiin, jossa nyt on liinavaatteita (ne on siellä ihan liian korkealla). Liinavaatteille olisi parempi paikka sitten lipastossa. Mappeja tarvitaan kuitenkin tosi harvoin.

  VastaaPoista