lauantai 10. heinäkuuta 2010

Kypärä kadoksissa

kuva: nutcase.eu

Olen löytänyt etsimäni pyöräilykypärän, mutta en vielä tiedä, mistä saisin ostettua sen itselleni. Kyseessä on Nutcasen Supersolids-malliston valkoinen versio (Vanilla Sky). Nämä kypärät maksavat Suomessa noin 70e ja jenkeissä noin 40$. En kuitenkaan ole löytänyt kyseistä mallia nettikaupasta, joka toimittaisi myös Suomeen (tai yksi löytyi, mutta muistaakseni kuluja olisi tulut yhteensä noin 200e, mikä on kyllä vähän liikaa).

Tiedän, että kypärä on täydellisen mallinen ja sopivan kevyt päässäni, sillä olen kokeillut Stockalla saman mallista Nutcasen kasipallokypärää. En kuitenkaan halua sitä, vaan tämän täydellisen värisen valkoisen. Suomessa näyttäisi olevan myynnissä lähinnä noita kasipalloja yms. erikoisempia malleja, mutta ei tätä kaunista ja pelkistettyä, josta on tullut minulle pakkomielle. KERTOKAA JOKU, MISTÄ NIITÄ SAA!

2 kommenttia:

  1. Best Brakes myymälät tai nettikauppa www.bestbrakes.net ! Jos ei ole varastossa,tilaavat, noin reilun viikon toimitusaika! Toimi aiankin minulla! i love my brain...

    VastaaPoista
  2. anonyymi: katselinkin tuolta, mutta siellä ei ollut valkoista... :)

    VastaaPoista