maanantai 12. heinäkuuta 2010

Blogeja luettavaksi vol. I

Seuraan päivittäin vajaata pariakymmentä blogia. Kaikki seuraamani blogit eivät ole kaikilta osin oman tyylisiäni. Jotain blogia luen kirjoittajan mukavan ja rennon asenteen vuoksi, jotain sen takia, että se käsittelee minua kiinnostavia asioita. Nämä blogit ovat kuitenkin sellaisia, joita palaan lukemaan aina uudestaan.

Mikämikämaata kirjoittaa eräs parhaista ystävistäni. Blogi on elämäniloinen ja ideoita täynnä. Valitettavasti postaustahti on hieman hiipunut viime aikoina. Blogin sisältö on muotia ja lifestylea.Kalastajan vaimo
on nopeasti laajaan suosioon noussut blogi, jossa Norjassa asuva suomalainen perheenäiti, Johanna, kertoo elämästään. Blogissa on paljon sisustusasiaa ja tulevaisuudessa luultavasti myös remonttiasiaa perheen ostettua uuden talon. Johanna on älykäs ja luova ihminen, joka osaa välittää tunnetilat ja elämykset taitavasti kirjoitustensa kautta.Char & the city on mielestäni paras Indiedaysin blogeista. Pidän Charin sisustusmausta, vaikka se onkin ajoittain pelkistetympi ja modernimpi, kuin mitä omaan kotiini haluaisin. Char kirjoittaa hyvin myös muoti- ja tyyliasioista.Lilou's Crush on helmi blogien joukossa. Luulen, että tämän suosio tulee kasvamaan tulevaisuudessa entisestään. Lilou on kolmikymppinen helsinkiläisäiti, joka pukee niin itsensä kuin lapsensakin ihaniin vaatteisiin. Blogi käsittelee enimmäkseen muotia ja pukeutumista.Sagor om livet on uusturkulaisen hyvän ystäväni Hannan blogi. Hannan blogi on sisustus- ja lifestylepainotteinen. Hanna esittelee blogissaan usein myös ruokaohjeita, niinkuin kunnon rouvan kuuluukin ;) Laadukkaat ja värikkäät kuvat voidaan myös lukea tämän blogin vahvuudeksi.
Esittelen myöhemmin lisää lempiblogejani.

Mitä blogeja te luette? Saa linkittää myös mielellään oman bloginsa!

4 kommenttia:

 1. Mä postaan nykyään yhtä harvoin kuin sä ennen ;) Todennäkösesti (s)karppausta on luvassa vasta syksyllä, kun opiskelut alkaa.. ne tekosyyt, tiedät varmaan.

  Haluaisin myös uudistaa blogiani, mutta enpä ole saanut aikaiseksi..

  Niin kivaa kun päivität usein!

  VastaaPoista
 2. wikke: ei mitään paineita :) toivottavasti postaustahti palautuu silti entiselleen pian!

  VastaaPoista
 3. blogeja on nykyään niin hirveän paljon, että välistä on vaikea erottaa, mitkä lopulta on itselle just sellaisisa helmiä, joita jaksaa lukea. uusia suosikkeja on aina kiva löytää.

  VastaaPoista
 4. hanna: niinpä. välillä alan lukea jotakin blogia innoissani, mutta petyn siihen pian.

  VastaaPoista