sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Toimintasuunnitelma alkavalle viikolle

Vietimme viikonlopun ystäväpariskuntamme suvun mökillä Satakunnassa. Kävin pitkästä aikaa järvessä uimassa (olen viime aikoina uinut vain meressä), saunoimme, ongimme ja grillasimme. Minun suvussani ei äidin eikä isän puolella ole juuri harrastettu mökkeilyä. Ainoastaan serkuillamme on mökki, jolla olen käynyt vain pari kertaa nopeasti kääntymässä. Mieheni perheellä taas on ihana mökki merellä; suuri piha ja ihanat rannat. Heinäkuussa olemme lähdössä sinne lomailemaan. Ehkä kalastan sitten virvelillä; en erityisemmin nauti onkimatokuvioista.

Alkavalla viikolla aion ainakin lukea tentteihin, varata kirppispöydän (ja ehkä jo hinnoitella tavaroita), pestä ikkunat, järjestellä häkkivarastoa ja käydä kasvohoidossa. Leukani on alkanut viimeisen vuoden aikana kukkia epäsäännöllisesti, mutta sitkeästi, vaikka iho on muuten hyvässä kunnossa. Pitäisi varmaan alkaa vähitellen toimenpiteisiin epäpuhtauksia vastaan. Ruokavalion siistiminen saattaisi auttaa (syön vähän turhan paljon vaaleaa leipää ja pizzaa). Pitäisi lisätä täysjyvätuotteita ja kasviksia, mutta huolehtia samalla, ettei paino putoa nyt, kun olen viimein saanut sen nousemaan mielestäni sopivalle tasolle.


Nämäkin sämpylät voisi vaihtaa täysjyvärukiiseen!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivoilta tekemisiltä, ehkä siksi että mulla on vähä samoja aikomuksia: aion ehkä varata kirppispöydän tai laittaa tavaraa (vihdoin) huutonettiin + käydä kasvohoidossa :) mulla ei koskaan ole ollut näpyn näppyä, mutta sileäkin iho tarvitsee toisinaan pientä hoivaa :D

  VastaaPoista
 2. wikke: totta, meinasinkin juuri ehdottaa, että lähdettäisiin sittenkin loppukesästä Tallinnaan ja käytäisiin mm. kasvo-, käsi- ja jalkahoidossa, kampaajalla jne. :) Tuon kaiken saisi samaan hintaan kuin pelkän kasvohoidon Suomessa.

  VastaaPoista
 3. mullakin on jo kirppispino eteisessä odottamassa jatkotoimenpiteitä :)

  VastaaPoista
 4. hanna: hyvä! yritetään nyt vaan saada ne jatkotoimenpiteet etenemään.

  VastaaPoista