torstai 22. huhtikuuta 2010

Peilikirjoitusta


Löysin etsimäni Tukholmasta (Granitista, kuten arvata saattaa). Valkoinen, pois pestävä tussi, jolla voi kirjoittaa peiliin. Rakastan tekstejä; myös niiden ulkonäköä, kuvallisuutta. Tällä tussilla on helppo vaihtaa tekstit peiliin vaikka viikkosiivouksen yhteydessä: peilikin tulee pestyä useammin. Halpaa huvia; tussi maksaa noin neljä euroa. En valitettavasti osaa neuvoa ostopaikkaa Suomessa.Isältä lahjaksi saatu kirjoituskone hakee paikkaansa pienessä asunnossamme. Sillä on tunnelmallista, joskin melko hidasta kirjoittaa.

4 kommenttia:

 1. onpa kaunis kirjoituskone. meillä on kotona myös yksi vanha, ei tosin näin ihastuttava, mutta olen jo pienestä saakka tuntenut siihen mahdottoman suurta vetoa. kaikesta epäkäytännöllisyydestään huolimatta.. ja kivat uudet kuvat ylhäällä myös!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. ooh. ihana idea tuo peiliinkirjoitus :)

  täytyy katsella josko tulisi vastaan suomessa jossain tuollaisia tusseja, piristäisi ehkä minunkin eteistäni.

  ps. omat kirjoitusvirheet ärsyttivät siksi tuplapostaus.

  VastaaPoista
 4. hanna maarit: kirjoituskone on ihana minustakin <3

  aniiti: joku muukin siis tekee kirjoitusvirheitä kuin minä :) kerron, jos tulee suomessa vastaan näitä tusseja. askarteluliikkeissä saattaisi olla. tuo tussi on vähän niinkuin liitua, mutta ei sotke, jos sitä vahingossa pyyhkäisee kädellä.

  VastaaPoista