sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Lisää kotoa

Kodista on tullut entistä rakkaampi paikka nyt, kun myös mieheni asuu täällä. Pyysitte lisää kuvia täältä; saamanne pitää.Kukkakimppu on ystävältäni ja hänen poikaystävältään, jotka kävivät eilen kylässä. Oli mukava ilta, söimme yhdessä, pelasimme Blokusta ja juttelimme sekä katsoimme hää- ja häämatkakuvia.
Tämä taulu on kuvataiteita opiskelevan ystävämme Lauran tekemä ja alunperin hääkortti. Se oli pakko kehystää seinälle. Sopii mielestäni tosi hyvin myös meidän sisustukseen.


Nämä minua ja miestä esittävät paperinuket ovat tällä hetkellä vessan ovessa. Ne ovat myös ystävämme Lauran tekemiä (polttareitani varten, sain esittää niillä nukketeatteriesityksen siitä, miten tapasimme).

Äidiltä perimäni vaatepuu (näkyy myös ylimmässä kuvassa) ja lempivillatakkini, joka on ihanan pehmeä ja lämmin, vaikka onkin ohut. Materiaali on ihanaa kashmiria ja merinovillaa. Vyö puolestaan on ollut aiemmin mummillani.

5 kommenttia:

 1. onks sun hääpuku vieläkin pesulakäyntiä vailla, anna ;)! kaunista on ja vaatepuu vois olla mun tapauksessani aika kätevä. mistä tommosia saa ja mitä noi kaikki ulokkeet edes on? :)

  VastaaPoista
 2. Hanna: vaatepuutakin kätevämpi olisi sellaiset tikkaat, jotka laitetaan nojaamaan seinää vasten ja siihen sitten vaatteita. Sääli, että meidän makkariin ei oikein mahdu. vien hääpuvun ihan kohta pesulaan, he..

  VastaaPoista
 3. Mä oon aina vähän kadehtinut tuota vaatepuuta, mutta oon just miettiny et sellaset tikkaat ois hyvä vaihtoehto :) Oon jopa nähny sellasia siellä täällä. Harmi että tuo sun vyö on sulle nyt sopiva, muuten se ois varmaan vieläkin mulla lainassa? ;) (yritin kyllä salaa sosialisoida sen)

  VastaaPoista
 4. mulla onki parven tikkaat mihin voi laittaa vaatteita ja kun kiipeää parvelle voi sitten liukastua niihin ja loukata itsensä.
  kiva on annan koti tykkään olla siellä:) :)

  t ssss

  VastaaPoista
 5. luin erittäin pitkästä aikaa blogiasi. ihania kuvia & ihanaa elämää. tee-postauksen asiat olivat niin totta! itse juon jonkin verran pussiteetä myös kotona, mm. siksi että suosikkiteetäni ei ole irtoteenä :( en varmaan ole tarpeeksi teesnobi, sillä en juuri erota pussiteetä irtoteen mausta. kai. tai sitten en ole miettinyt asiaa juurikaan.

  t.essi

  VastaaPoista