tiistai 10. marraskuuta 2009

On niin hyvä mieli, etten malta mennä nukkumaan

Jos katsoisi nyt sisäpihalta kolmannen kerroksen ikkunaa, näkisi kaksi kynttilää ja tietokoneen sinisen valon. Söötti yhdistelmä. Käytiin Saran kanssa syömässä ulkona ja käveltiin koteihimme kiertoreittiä. Kuljettiin siksakkia näyteikkunoiden välissä. Neuvottiin yhdelle matkalaukkua vetävälle sedälle, missä on Börs ja katseltiin, kuinka se lähti kulkemaan ihan väärään suuntaan. Oli avattu uusi kliinisen näköinen luomukauppa, joka on ihan tervetullutta, koska luomukaupoille tyypillinen vihreäruskeakeltainen verraten hämyisä sisustus ja hampunhaju houkuttelee vähän rajallisempaa joukkoa asiakkaita.

Poden palkitsevaa salilla käynnin jälkeistä lihasheikkoutta, varsinaisesti kivuksi tätä ei voi sanoa. Istuutuessa joutuu rojahtamaan tuolille, kun lihakset eivät kanna samalla tavalla kuin yleensä. Suunnittelin kirjoittavani sivun kandia, kirjoitin kolmisen lausetta enkä osaa olla siihenkään kovin tyytymätön. Olen myös askarrellut hääkarkkeja. Uskomaton vaiva jonkun niin pienen takia, mutta nautin siitä. Häihin on enää alle kuukausi, ihan vähän.

2 kommenttia:

  1. mmm <3 onneksi aika kuluu nopeasti, vaikka onkin joku etana symbolina tuossa :) /H

    VastaaPoista
  2. hei miiiieees! hei mies! ei sinne! ei voi mitään jos jotkut maalaistollot ei tunnista mikä on kävelykatu ja mikä ei. tsara

    VastaaPoista