lauantai 17. lokakuuta 2009

Netti tuli kotiin

Blogin kirjoittamisessa on ollut melko pitkä tauko. Olen tullut asuttamaan Turkua ja pidän tästä: kaikki on niin suloisen pientä ja silti kaupunkilaista. Kirjasto on melko varmasti maailman hienoin. Kadun toisessa päässä on tuomiokirkko, kadun toisella puolella yliopisto. Lukion jälkeen ärsytti kun "kaikki" lähtivät Turkuun opiskelemaan, mutta nyt se tuntuu ainoastaan hienolta. Täällä on niin paljon enemmän vanhoja kavereita kun tajusinkaan päättäessäni muutosta. Meillä, minulla ja kämppikselläni Olgalla, on ihana pieni sauna ja takapihalla monta monta roskista eri lajin jätteille, valtavan suuri vaahtera ja pari omenapuuta.

Aika kuluu joulua ja vielä enemmän häitä odotellessa. Häihin ei ole enää edes viittäkymmentä yötä. Siinä sivussa olen aloitellut kandia ja gradua, tutustunut uusiin ihmisiin. Askartelua häihin on ihan valtavasti, koska teen niin paljon itse. Ajattelin, etten pidä yhteisiä askartelutalkoita, ellei aika lopu ihan totaalisesti kesken, mutta kaikki ovat ohikulkumatkalla tai muuten tervetulleita leikkaamaan hääkarkkirasioita tai solmimaan paperinarua. Valmistelut on kaikenkaikkiaan saatu aika pitkälle. Ainoa juttu, jonka eteen ei olla vielä tehty paljoakaan on studiokuvauksen varaaminen. Ollaan kysytty tarjousta yhdestä paikasta, mutta mietityttää se, että kuvia ei saa omaan käyttöön digitaalisessa muodossa. Toisaalta meille on tulossa myös kirkkoon ja juhlaan valokuvaaja, jonka kuvia voisi sitten kehittää enemmänkin. Valokuvaamoa Salosta saa suositella.

3 kommenttia:

 1. ei kai niitä studiokuvauskuvia monesti saakaan, koska sittenhän kaikki teettäisi vaan itse omat kuvat halvemmalla jossain ifolorilla :) tai niin mä olen ainakin käsittänyt. mutta tosiaan, en malta odottaa että pääsen käymään teillä. ja ne häätkin vielä! kaikkea kivaa tiedossa. /H

  VastaaPoista
 2. kiva lukea pitkästä aikaa sun blogia.
  ilmoittele kun on sellainen vaihe missä tarvitset apua. yritän ehdottomasti tulla paikalle :)
  ootko tiedustellut sieltä mistä me puhuttiin?

  VastaaPoista
 3. Itse pelkään, että kun ne häiden järjestelyt tulee eteen, niin en malta antaa muiden tehdä mitään ja pilaan itsepäisyydelläni koko juhlan. Pitää siis löytää se kultainen keskitie kontrollin ja avunpyytämisen välillä. Toivottavasti kaikki hoituu ajallaan ja onneksi sinulla on varmasti paljon vapaaehtoisia apureita.
  Kootut viihdeuutiset- Kookas.fi

  VastaaPoista