keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Joskus ihan kaikki vaan onnistuuKesäkämppikseni poikaystävä tulee myös tänne kesäksi! Olen siitä tosi iloinen, koska ei olisi kenenkään kannalta mukavaa, jos täällä olisi vain paras kaverini ja poikaystäväni. On meillä monesti mukavaa kolmestaankin, mutta parempi on, jos molemmat pojat ovat täällä. Eilen käytiin Teemun kanssa kävelyllä Arabiassa ja Vanhankaupungin alueella. Helsinki on kaunis. Täällä on meri joka puolella niin lähellä.

Ollaan saatu myös toinen kesäkämppis nyt pois muuttavan tilalle. Jos joku on jo pudonnut kärryiltä näiden mun kämppisten suhteen, niin selvennettäköön, että kun matikanopiskelijakämppis pian muuttaa pois, tähän jää lisäkseni nämä kaksi kesäkämppistä, joista toinen on uusi tuttavuus, ja kondiittoriksi opiskeleva kämppikseni (se, joka tuo niitä ihania kakkuja ym.) :)

4 kommenttia:

 1. kauniita kuvia ! olispa mullakin tänä kesänä vähän parempi kamera, niin olisi se kasvion tekeminen helpompaa kun ei tarvitsisi niin paljon tapella sen tarkennuksen kanssa. tai sitten en vaan osaa hyödyntää mun kameran kaikkia mahdollisuuksia lähikuvien suhteen.. :)

  VastaaPoista
 2. mua ärsytti vaan kun oli tuolla mukana sellanen putki, jolla pysty vaan zoomaamaan kauas eikä saanut mitään lähellä olevaa mahtumaan kuvaa. ei ehkä mikään paras mahdollinen lähellä olevan pienen kukan kuvaamiseen :) piti astua muutama askel taaksepäin ja sitten yrittää pitää kameraa vakaasti. oli sen verran valoisaa, että ihan ok kuvia tuli silti.

  VastaaPoista
 3. kuvat näkee isompana jos klikkaa

  VastaaPoista
 4. Jee, en joudu olemaan kolmas pyörä

  VastaaPoista