tiistai 13. tammikuuta 2009

Vertaistukea vailla

Arrgh, luultavasti tarvitsisin vertaistukea tietokoneella istumisen vähentämiseen. Lopettaminen kuulostaa liian radikaalilta. Todella todella liian radikaalilta edes yhden vuorokauden ajaksi. Mistä voi tietää, jos tulee tärkeä sähköposti hallituksen kokoukseen tai kurssiaikatauluihin liittyen? Tai jos joku kommentoi blogiani tai kirjoittaa facebookissa jotain?! Sitä suuremmalla syyllä. VERTAISTUKEA!! Joku voisi aloittaa kanssani ihan kunnollisen nettipaaston. Tai no, vaikka dieetin. HAASTE! Etkö muka vietä liikaa aikaa tietokoneella? Kuinka paljon järkevämpiä asioita keksisin:

-lukea tenttiin
-tehdä viittomakielen läksyt
-siivota

Ok, otetaanpa nyt tosissaan.

-käydä kävelyllä
-pyytää kaveri iltateelle
-soittaa jollekin, jota ei ole aikoihin nähnyt
-kirjoittaa kortteja ja kirjeitä
-kuunnella musiikkia
-lukea runoja
-neuloa
-leipoa
-venytellä
-puhella huonekasveille
-maalata
-pelata shakkia
-käydä kirppiksellä/taidenäyttelyssä/naapurissa
-valokuvata (kunhan nyt saan sen kamerani!)

Näin monta keksii jo äkkiseltään minun internetin mykistämä luovuuteni. Lisää, kiitos. Ja tällaiseltä listalta pitää JOKA PÄIVÄ valita jotain, mitä tekee KUN istuu tunnin vähemmän tietokone sylissä (eikä se minun kohdallani todellakaan tarkoita mitään nettilakkoa, en edes uskalla laskea, montako tuntia päivässä tässä menee).

Mitään palkintoa tuosta ei tarvinne asettaa porkkanaksi. Luulisi mielekkään tekemisen jo sinällään palkitsevan.

1 kommentti:

  1. Olen ongelmatapaus myöskin, kuten tiedätkin varmaan. En ole tässä vielä saanut koulunkäyntiä aloitettua..

    Nyt ihan ihan ihan just alan siivoon meijän kämppää ja haen postista paketin joka on tullu mulle. Postista tulevat paketit ovat muuten ihan hurjan kivoja. Toimivat myös ulkoisena motivaationa..

    VastaaPoista