maanantai 12. tammikuuta 2009

Tukholmasta ja muualta


Lupasin kirjoittaa Tukholmasta. "Reissu oli hyvä, mutta tulipahan tehtyä", kuten oli lentävä lause matkalla. Menomatkalla meillä oli aivan "luxus" oma hytti, jota osattiin arvostaa erittäin paljon paluumatkan hytissä, jossa lampun päällä olevat koppakuoriaiset osoittautuivat kovettuneeksi pussinuuskaksi. Onneksi hyttikaverit olivat vähintäänkin siedettäviä ja oltiin yli 32 000 askeleen ja 12 tunnin shoppailupäivän jälkeen sen verran väsyneitä, että ei ollut vaikeuksia nukkua.

Pahoittelen, että varastin matkaseurani Vienan blogista tämän valokuvan, jossa hiihdän Gamla stanista Söderiin. Oma kamerani on taas Juholla, joten en voi myöskään ottaa kuvia ostoksistani. Jossain määrin tuli ostettua samoja perusjuttuja Vienan kanssa, joten ehkä hänen blogistaan näkee myöhemmin niistä. American Apparellin musta Circle Scarf, jota olen nyt kotosalla käyttänyt pitkänä hameena ja viittana, mutta ihmisten ilmoilla ehkä tulevaisuudessa enemmän huppuna tai huivina. Granitin musta salkkutyyppinen laukku, johon mahtuu kävevästi läppäri ja paljon muuta. Topshopista ihanan pehmeä pitkä trikooneuletakki. Musta pipo. Harmahtavan roosa lepakkohihainen pehmeä toppi kesäksi (tämä tosin laivalta).

Häämessut olivat myös mukavat, lähinnä katseltiin sormuksia ja kukkia sekä kutsuihin liittyviä juttuja. Tämä ei nyt kuitenkaan ole siinä määrin ajankohtainen aihe, että kirjoittaisin siitä sen enempää, mutta jos nyt joku sattumalta ei ole kuullut sitä, niin naimisiin ollaan menossa :)

Tänään olen yrittänyt lukea tenttiin, melko heikolla menestyksellä. Nukuin aamulla "liian pitkään", vaikka ei kyllä ollut mitään, mihin olisi pitänyt kiirehtiä. Melkein heti herättyäni (oli kyllä jo päivä) kävin kaupassa ja sieltä palattuani tein pizzaa, johon tuli aurinkokuivattua tomaattia, kirsikkatomaattia, vuohenjuustoa ja pöytämausteena mustapippuria myllystä, parmesania, tuoretta villirucolaa ja oliiviöljyä. Ostin myös pari purkkia ihania Tropicana-mehuja, jotka ovat normaalisti liian kalliita, mutta nyt tarjouksessa.

4 kommenttia:

  1. Voisin laittaa enemmänkin kuvia sulle vaikka mailiin. Kuhan tässä selviän. Mä käytän sirklehuivia jokapäivä kokoajan. Huivina, paitana, mekkona, hameena, peittona tms. :D HyväOstos. Heini sano: "niinko se putkipipo minkä ostit kesällä mutta isompi" :D heh

    VastaaPoista
  2. ananaan laitoit. Tropicana mehut on luxusta. Mä ostin vaan mehua ilman sitä anaa..

    VastaaPoista
  3. minä en varsinaisesti ole sinulta tulevasta kuullut, mutta kauttarannan. onnea!

    VastaaPoista